Actualitate

Dezvăluiri bombă făcute de Dumitru Coarnă: În PNL s-a hotărât arestarea mea

Publicat: 18 mart. 2020
Dumitru Coarna
Dumitru Coarna

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, Dumitru Coarnă, susține că la vârful PNL, unul dintre primii 5 lideri ai partidului, au decis să-l distrugă. Coarnă susține că profitând de starea de urgență, în următoarele zile va fi arestat sau reținut.

”Zilele acestea, un lider PNL, numărul 3-4 din partid, ei au decis ”să-l distrugem pe Coarnă”, în sensul că odată cu starea de urgență se crează o posibilitate pentru a fi reținut/arestat. În două săptămâni voi fi distrus! (…) O să vină momentul să și spun pe cine am deranjat, în funcție de cum evoluează situația.”, a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Comentarii
  • Dar de ce să te temi ? dacă ești curat nu vei păți nimic eu chiar cred că ești imaculat . Nici nu ești un instigator nici nu iei pensie și salariu ești atotștiutor . Dar dacă nu la pușcărie !!!

  • Domnule Coarna ,nu esti singurul care esti abuzat de aceeia pe viitor in calitate de presedinte SNPPC te rugam sa dai dispozitie ca orice politist care este cercetat -inculpat sa beneficieze de sprijin material in vederea platii unui avocat foarte bun .
    Noi membrii sindicali contribuim si vrem sa fim ajutati la necaz .
    Imi doresc ca sindicatul sa va plateasca un avocat foarte bun care sa va apere de mafiotii din PNL noi cei din MAI sa votam PSD ca ei vor aplica Decizia Inaltei curti de Casatie si Justitie si vom avea si noi salarizare pe competente .
    Va tin pumnii domnule presedinte

  • Am alergie la PNL, dar mi-ar trece daca l-ar pune la punct pe acest individ dubios, oportunist si de un tupeu specific caporalilor. Beneficiind de banii politistilor, zburda pe la toate televiziunile si el, un caprar grobian, sare la beregata unor generali sau profesori universitari, de parca ar fi coleg cu ei. Cica e pensionat medical inca din adolescenta, darv el nu pridideste cu naveta intre televuziuni. Daca PNL il linisteste un pic, felicitari.

Adauga un comentariu