National

Dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl lui Vlad Voiculescu! Cum a scăpat de închisoare

Publicat: 22 apr. 2021
Vlad Voiculescu cu masca in timpul unei conferinte
Vasile Voiculescu a produs un accident rutier grav în anul 1999, în urma caruia o tânără și-a pierdut viața.

Tatăl lui Vlad Voiculescu a ucis o tânără, în urma unui accident rutier grav. Detalii șocante au ieșit la iveală despre tatăl lui Vlad Voiculescu! Vasile Voiculescu a produs un accident rutier grav în anul 1999, în urma căruia o tânără și-a pierdut viața.

Aceste date au fost prezentate miercuri seara, în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Gâdea. Tatăl fostului ministru al Sănătății conducea un Tico și se afla pe pe DN1, între Ghimbav și Brașov.

Dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl lui Vlad Voiculescu

Accidentul a avut loc pe data de 27 ianuarie 1999, în juro orei 15:00. Bărbatul a provocat un accident rutier grav, după ce a tăiat două benzi continue pentru a intra într-un supermarket și a intrat într-o altă mașină, care circula regulamentar.

În urma acestui impact puternic, mașina pe care Vasile Voiculescu o conducea s-a răsturnat, iar cealaltă a ajuns pe linia de cale ferată. Tânăra care se afla în dreapta lui Vasile Voiculescu a murit la spital, iar șoferița celeilalte mașini s-a aflat în stare gravă.

Pe 28 februarie 2003, Vasile Voiculescu Iulian este condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani cu suspendare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Cum a scăpat tatăl lui Vlad Voiculescu de închisoare

Lui Vasile Voiculescu i s-a pus un termen de 4 ani de încercare, plata a 50.000.000 lei (vechi) despăgubiri civile familiei tinerei moarte, plata a 20.000 de lei (vechi) despăgubiri civile tinerei rănite, plata a 375.249 lei (vechi) CAS Braşov pentru spitalizarea victimelor respectiv plata a 3.000.000 lei (vechi) cheltuieli judiciare.

Pe 24 iunie 2003, tatăl lui Vlad Voiculescu este condamnat definitiv de Tribunalul Braşov la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Tribunalul Braşov constată apoi că i se aplică legea penală mai favorabilă şi este graţiat de regimul PSD. Nu numai că a scăpat de anii din spatele gratiilor, însă Vasile Voiculescu nu și-a achitat daunele familiei tinere ucise nici până astăzi, se arată în documentele anchetei.

El ar fi ajuns la un acord cu mama victimei, căreia i-ar fi dat o sumă foarte mare de bani pentru a nu depune o solicitare de daune fiindcă i-ar fi creat probleme la dosar și i-ar fi îngreunat pedeapsa penală.

Comentarii
  • Fratilor, asta e stirea de aseara a unui post tv,reluata azi cu succes. Dar nu e o exceptie in usr+.
    Ia fiti un pic jurnalisti de investigatie si gasiti ocupatia unuia dintre parintii candidatului antreprenor si manager. Aici, loco. Precum si afiliatiile dumnealui.
    Si,de le veti publica, data viitoare nu va mai candida. Nu ca acum ar fi fost ales !

Adauga un comentariu