National

Dezvăluiri din interiorul PSD! Omul lui Liviu Dragnea explică de ce nu se mai face congresul sâmbătă

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri din interiorul PSD Omul lui Liviu Dragnea explică de ce nu se mai face congresul sâmbătă

Apar informaţii de ultimă oră în legătură cu decizia Partidului Social Democrat de a nu mai organiza Congresul în această sâmbătă. Anca Alexandrescu, ştiuta a fi o apropiată a lui Liviu Dragnea face dezvăluiri de ultimă oră despre anularea Congresului. Anca Alexandrescu şi-a înfiinţat un site în care a lansat un articol despre adevăratul motiv pentru care PSD a luat această decizie. Alexandra susţine că ”Grupul de la Cluj” pune presiune şi vrea să îl impună pe Vasile Dâncu în conducerea partidului.

”Târziu în noapte PSD a anunţat că amâna Congresul programat pentru 29 februarie din cauza apariţiei primului caz de Coronavirus în România. Mulţi s-au grăbit să aprecieze gestul “responsabil” însă pe la colţuri lideri din partid se întrebau ce s-a întâmplat totuşi de scrisoarea către ei a venit în miez de noapte. Nu apăruse nimic în cursul zilei care să justifice o precipitare a deciziei.

De fapt, “gestul responsabil” de amânare are legătură cu grupul de la Cluj. Blestemul care pare să urmărească PSD la nesfârşit. E bine cunoscută încercarea aceşti grupări alături de câţiva lideri de judeţ de a-l impune pe Vasile Dancu în conducerea partidului. Mai precis, preşedinte al Consiliului Naţional. Ieri însă aceştia au mers mai departe şi au încercat forţarea situaţiei, cerând ca Vasile Dancu să vorbească pe scena Congresului. Justificarea? Intelectualul de care PSD are nevoie pentru definirea identităţii doctrinare a partidului. O idee veche pe care a încercat-o şi Adrian Năstase. Unde a ajuns…ştie toată lumea. Şi Liviu Dragnea a stat la aceeaşi masă cu Vasile Dancu. Ba chiar l-a pus vicepremier şi i-a ascultat cu sfinţenie analizele şi strategiile. Acum pare că scenariul se repetă cu noua conducere interimară a partidului. Oare acest partid nu are puterea să recunoască că reforma nesfârşită propusă încă din anii 2000 de către Vasile Dancu nu urmăreşte decât dezintegrarea PSD-ului?”, scrie Anca Alexandrescu, pe Realitateadinpsd.

Adauga un comentariu