Cancan ultimă oră

Dezvăluiri incendiare despre Irina Rimes: Înălțime, vârstă, greutate, iubiți

Publicat: 16 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri incendiare despre Irina Rimes Înălțime vârstă greutate iubiți
Irina Rimes si Killa Fonic

Irina Rimes pare a fi din nou în culmea fericirii după și-a găsit marea dragoste. Irina Irimes, care are doar 1,49 m înălțime și va împlini 30 de ani anul acesta, se iubește cu francezul David Goldcher.

Îndrăgita cântăreață este împlinită sentimental, fapt vizibil cu ochiul liber în pozele postate de Irina pe rețelele de socializare.

Irina Rimes a ales să se mute în Franța alături de David, semn că Irina și iubitul ei se potrivesc perfect și nu pot sta departe unul de celălalt. Când cei doi s-au mutat în Franța, Irina a scris pe rețele de socializare că au închiriat un apartament cu chirie.

David Goldcher și Irina Rimes se potrivesc perfect, mai ales că pe ei îi și leagă o pasiune comună.

David este și el implicat activ în industria muzicală, dovadă fiind fotografiile postate din cadrul studioului de înregistrări din care face parte și Irina.

Mai mult, David o duce pe Irina în cele mai frumoase locații din Franța, iar cei doi nu ezită să posteze pe rețelele de socializare cele mai frumoase peisaje.

Irina Rimes

Irina Rimes: Înălțime, vârstă, greutate

Irina Rimes, pe numele său real Rîmeş Irina, s-a născut pe 22 august 1991, în localitatea Izvoare, raionul Floreşti, din Republica Moldova. Artista, care are doar 1,49 m înălțime și va împlini 30 de ani anul acesta, are doar 47 kilograme, după spune chiar ea.

Irina a devenit cunoscută după ce a participat în 2012 la concursul „Fabrica de staruri“.

În România, cântăreața a debutat cu numele de scenă Irra, după care a trecut la numele actual de scenă, irina Rimes. Marea lovitură pe piața muzicală românească, Irina a dat-o în 2016, cu piesa „Visele“.

Din 2018, Irina a fost cooptată de Pro TV pentru a face parte din juriului emisiunii „Vocea României“.

Irina Rimes

Cine este iubitul Irinei Rimes

Irina Rimes a reușit să treacă peste momentele mai puțin fericite din viața ei. Migniona cântăreață din Republica Moldova pare a fi regăsit dragostea în brațele francezului David Goldcher.

Pasiunea dintre cei doi pare a fi la cel mai mare nivel, Irina luând decizia radical de a se muta în Franța alături de David.

David Goldcher a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este foarte îndrăgostit de frumoasa moldoveancă. Cei doi au semnat cu o nouă casă de discuri.

Cei doi se gândesc serios la nuntă, iar Irina nu a ascuns faptul că își dorește copii cu iubitul ei francez.

Irina Rimes si David Goldcher

Anul trecut, Irina s-a despărțit de fostul ei iubit, toboșarul Alexandru Badea.

În 2017, Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică. Cei doi au fost căsătoriți doar un an, iar în presă au apărut diverse speculații legate de motivele care au dus la despărțire.

Irina Rimes a recunoscut recent că soțul i-ar fi fost infidel.

După divorț, Irina a trecut printr-o perioadă grea de depresie. Despre acea perioadă, Irina a povestit că a junsese să scrie piese pe care le vindea cu 300 de euro interpreţilor din Republica Moldova doar ca să facă un ban.

Irina Rimes

Adauga un comentariu