Cancan

Dezvăluiri incredibile despre cântăreața care a decapitat un bătrân în urma unui accident!

Publicat: 24 ian. 2020

Irina Maria Birou, o tânără și foarte frumoasă interpreta de muzică populară originară din comuna Turburea (județul Gorj), a fost implicată într-un groaznic accident rutier, soldat cu victime omenești. În septembrie 2016, pe când avea 20 de ani, aflată la volanul mașinii sale, Irina a lovit un bătrân de 83 de ani, pe care l-a decapitat.

”Se spune că timpul schimbă lucrurile … în realitate noi suntem cei ce trebuie să o facă!”.

Aceasta este declarația pe care a făcut-o cântăreața Irina Maria Birou, pe Facebook.

În septembrie 2018, cântăreața a accidentat mortal (decapitat) un bărbat în vârstă de 83 de ani care se întorcea cu vacile de la păscut.

”Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, au stabilit judecătorii. În plus, ca daune morale, o rudă a decedatului a primit 60.000 de lei, iar alte patru persoane câte 40.000 de lei.

Fiică de polițist, cântăreața de muzică populară a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. În seara respectivă, Irina Maria Birou a ajuns în stare gravă la secţia de Neurochirurgie a Spitalului din Craiova. Interpreta a suferit răni importante din cauza faptului că a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii.

Lucrurile s-au liniștit pentru ea acum. A trecut pentru perioada extrem de grea și își vede mai departe de cariera artistică și este îndrăgostită de Alin Becheru, un tânăr din aceeași comună ca și ea, care are o firmă de organizări evenimente.loading...

Adauga un comentariu