Actualitate

Dezvăluiri incredibile făcute în emisiunea Starea Impostorilor: ” Combinație de miliarde: mafioți, servicii, trompete, Chirieac” – VIDEO

Publicat: 26 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri incredibile făcute în emisiunea Starea Impostorilor  Combinație de miliarde mafioți servicii trompete Chirieac - VIDEO
Bogdan Chirieac a fost acționar în mai multe firme care au avut sute de contracte cu statul român

În cadrul emisiunii ”Starea Impostorilor” prezentată de Valeriu Nicolae pe canalul de Youtube al Starea Nației sunt prezentate o serie de dezvăluiri incredibile despre jurnalistul Bogdan Chirieac și despre legături cu serviciile din România.

Valeriu Nicolae dezvăluie, în cadrul emisiunii menționate mai sus, legăturile bolnăvicioase dintre generalii de Securitate, Bogdan Chirieac și statul român. În total sunt sute de milioane de euro bani publici orientați către aceste firme.

Bogdan Chirieac l-a împrumutat pe Sorin Ovidiu Vîntu cu 1 milion de euro

Începutul emisiunii dezvăluie legăturile lui Bogdan Chirieac cu Sorin Ovidiu Vîntu și cu mai mulți jurnaliști de la Antena 3. Conform narațiunii, Bogdan Chirieac l-a împrumutat pe pușcăriașul Sorin Ovidiu Vîntu cu 1 milion de euro, Valeriu Nicolae îl prezintă pe Chirieac ca fiind un fost turnător la Securitate, cu un tată ce avea gradul de general de armată și care era și președintele fostei organizații a tinerilor comuniști:

” Chirieac este o chestie foarte bogată. Îmi e greu să îi zic om pentru că este dincolo de înţelegerea noastră, a sărachilor prostălani care plătim taxe. E atât de bogat încât l-a împrumutat pe unul dintre cei mai mari mafioți, turnători la Securitate, deținători de televiziune, domnul Sorin Ovidiu Vântu. L-a împrumutat cu 1 milion de euro. Da, un jurnalist integru, cinstit, s-a scobit de 1 milion de euro și l-a împrumutat pe unul care era cunoscut ca fiind superțepar din dragoste. Căci nu crede cineva că Chirieac este vreun cămătar ticălos chitit să-i facă concurență lui Sile Cămătaru. Cinstit, prietenul pușcăriașului Dorin Cocoș, soț pe atunci a cinstitei Udrea, Chirieac este și el fost turnător la Securitate. Mare șef la fosta organizație a tinerilor comuniști, fiu de general de armată care, doamne ferește să fi avut legături cu securitatea la care turna fiul său, și om care a fost dat afară din două asociații ale jurnaliștilor.” explică prezentatorul Stării Impostorilor, Valeriu Nicolae.

Chirieac, asociat cu firma soțului europarlamentarei Carmen Avram

Carmen Avram, fostă jurnalistă Antena 3 și în aceste momente europarlamentară din partea PSD este intens promovată de ziarul DC News. Conform jurnalistului Valeriu Nicolae, lucrurile sunt mai clare decât s-ar vedea. Concret, Bogdan Chirieac, patronul ziarului, are legături de afaceri cu Adrian Ursu – jurnalist Antena 3 și soțul europarlamentarei Carmen Avram:

” Chirieac a fost asociat în firme cu Adrian Ursu, un alt etalon de deontologie jurnalistică de la Antena 3, soțul parlamentarii europene și a marii jurnaliste, promovată de partidul turnătorului la Securitate, pușcăriașului și profesorului, Dan Voiculescu. Carmen Avram este atent și desigur dezinteresat, promovată de DCNews, instrumentul de nepropagandă jurnalistică deținut de marele și eticul Bogdan Chirieac. Cei doi soți, Avram și Ursu, înainte ca soția să ajungă în Parlamentul European, primeau peste 15.000 de la firmele legate de Dan Voiculescu. 15000 de euro! Chirieac a fost asociat și cu Marian Nițu, și el un profesionist al PSD-ului, plătit de firma mafiotului Ghiță, cel cu România TV, cel care a fost trimis pe foarte mulți bani în Dubai pe un post al Ministerului Muncii după un concurs aranjat, cum este obiceiul, când vine vorba despre neacoperiții din presă. Marian Nițu era la România TV partenerul altui jurnalist, pușcăriaș, mitoman și jurnalist cinstit, Dan Diaconescu.

Carmen Avram este intens mediatizată la DCNEWS, ziar deținut de Bogdan Chirieac . SURSĂ FOTO: CAPTURĂ DC NEWS

Chirieac a fost asociat și cu Dumitrescu, și el profesionist care face o emisiune cinstită, mumoasă, și adesea lingușătoare pentru prietenii domnului Voiculescu, la Antena 3. Dacă nu sunt prieteni, emisiunea devine acidă, spre linșaj, așa cum este și firesc. Mare caracter, Chirieac este cel pe care, până și Ciuvică îl făcea într-o emisiune a doamnei Grecu, securist. Iar Pieleanu, într-o emisiune tot la Antena 3, dădea de înțeles că este omul legat de generalii de Securitate care controlau serviciile secrete. Să ne înțelegem, Ciuvică și Pieleanu, adică doi dintre cei mai plini de etică și formatori de opinie, și nu melci hrăniți cu bani care mai de care mai publici și negrișori de la partide.”

Sute de milioane de euro căpușați de la statul român prin firma lui Bogdan Chirieac și Cătălin Radu

Dezvăluirile de la Starea Impostorilor nu se opresc aici. Prezentatorul arată că firma ”Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații”, firmă deținută de Bogdan Chirieac și Cătălin Radu, au avut sute de contracte cu statul român, în special cu STS și MAI, prin care au obținut peste 100 de milioane de euro. Interesant este faptul că această firmă și-a schimbat de mai multe ori acționariatul. La început, Chirieac deținea 34% din afacere, restul fiind deținut de Călin Ștefan Cătălin Radu. Ca mai apoi, în 2008, societatea să fie preluată de o femeie în vârstă de 77 de ani și de mama jurnalistului Bogdan Chirieac:

” Chirieac, în timp ce era în presă, era băgat și în afaceri. Una dintre cele mai importante afaceri a fost ”Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații”. Chirieac deținea 34% din afacere în 2005, restul era deținut Călin Ștefan Cătălin Radu. În 2008, societatea este preluată de o doamnă de 77 de ani, născută în Ucraina și de mama domnului Chirieac care pe atunci avea 70 de ani. Cele două doamne cedează firma către o firmă din Elveția, țara aia unde secretul bancar era o minune pentru spălarea de bani de șpăgi că era deja cam mare scandal. Firma celor doi, firesc, făcea contracte cu statul. În anul 2008, cei doi, devin acționari ai altei firme, 3A UNIC BUSINESS. O altă firmă a domnului Chirieac trosnea de contracte de multe, multe, milioane de euro cu statul. Unde Chirieac putea să convingă pe oricine. În 2015, cei doi acționari vor ceda firma unei ucrainience rusoaice cu domiciliul în Doneţk, zona atât de intens controlată de ruși. Cele mai bănoase contracte ale firmei au fost cu un serviciu secret, și el urmaș al vechii Securități, STS. Contracte destule și cu MAI, căci foștii milițieni trebuie să se îmbogăţească și ei cumva. Co-acționarul lui Chirieac, domnul Călin, era un sponsor al PDL și un beneficiar de contracte de alte zeci de milioane cu statul. Implicat și în fotbal, locul ăla plin de oameni cinstiți care nu spălau bani, minim 10 patroni din Liga 1 au făcut pușcărie pentru corupție și spălare de bani. Asta nu înseamnă că nu sunt și oameni cinstiți în fotbal.

 

Contractele cu statul român pe firmele căpușă
Contractele cu statul român pe firmele căpușă

În 2011, domnul Călin este acuzat de un șantaj de către președintele CJ în cazul achiziției de Ambulanțe SMURD. În scandal apar menționate două servicii secrete care ar fi intervenit în favoarea firmei: SRI și STS. Firma a revenit la domnul Călin. Între 2017-2023, Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații a avut 555 de contracte cu bani publici în valoare de peste 441 de milioane de lei, adică aproape 100 de milioane de euro. Domnul Chirieac nu mai apare ca asociat. În schimb, a apărut un fost general de la SRI, domnul Anton Sergiu, cu o altă firmă cu contracte cu statul.” se arată în emisiunea moderată de Valeriu Nicolae.

  • Întreaga emisiune o puteți urmări în video-ul de mai jos.

Adauga un comentariu