Sport

Dezvăluirile impresionante ale lui Eric! „Am trăit fără tată de la 8 ani. Am fost tentat să mă droghez”

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluirile impresionante ale lui Eric Am trăit fără tată de la 8 ani. Am fost tentat să mă droghez

Eric de Oliveira e la un pas de a intra în istoria fotbalului românesc, dar povestea de viață a brazilianului nu a fost cea mai fericită. Părăsit de tată la 8 ani, acesta a povestit încercările prin care a trecut.

„Eu am trăit fără tată de la vârsta de 8 luni. M-a lăsat de izbeliște, m-a părăsit, iar eu a trebuit să cresc alături de mama, care de cele mai multe ori a fost și tată pentru mine. Pe tata l-am văzut o singură dată, când aveam 15 ani. Acum câțiva ani m-am dus să-l caut în Brazilia, ca să-i prezint familia mea. L-am găsit și a recunoscut că îi pare rău pentru ce a pierdut. Niciodată în cariera mea nu m-aș droga sau dopa, chiar dacă am avut în Brazilia colegi care făceau asta. Am fost tentat de ei să mă droghez și eu, dar niciodată nu am acceptat asta. Știam despre ce e vorba, pentru că mama mă învățase de mic că e un lucru interzis. Aveam colegi care foloseau drogurile și încercau să dea la prieteni, dar eu știam că e un lucru rău”, a spus Eric, pentru Libertatea.

Eric de Oliveira a ales Voluntariul pentru un salariu excelent

Eric de Oliveira va primi 7.000 de euro pe lună la Voluntari, plus o primă consistentă în cazul în care echipa se va salva de la retrogradare. Eric de Oliveira a marcat 5 goluri în primele 5 etape ale Ligii 1. Din acel moment ceva s-a rupt între el și Gică Hagi pentru că fotbalistul a fost anunțat ba accidentat, ba intrat la cură de slăbire. Cert este că fotbalistul nu a mai primit șanse, iar acum antrenorul nu l-a luat în cantonament, așa cum s-a întâmplat și cu Calcan.

Adauga un comentariu