Eveniment-Social

Dezvoltarea administrativă a Comunei Răducăneni, Județul Iași este pe drumul cel bun – FOTO

Publicat: 27 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În plină pandemie de COVID-19, în comună Răducăneni, lucrările promise locuitorilor nu au fost sistate. În timp ce foarte mulţi dintre români se afla în şomaj tehnic, lucrătorii de la diversele proiecte nu duc lipsă de activitate.

Străzile din comună sunt în plin proces de asfaltare

Străzile din comună Răducăneni sunt în plin proces de asfaltare sau petruire. Se aproprie de final asfaltarea drumurilor săteşti, comunale şi a intersecţiilor Drumului Naţional DN28, iar întreţinerea prin pietruire a drumurilor săteşte este în plină desfăşurare. De menţionat că pietruirea se face în zonele în care nu este prevăzută apariţia reţelei de canalizare. În paralel cu lucrările de asfaltare, primăria Răducăneni continua şi extinderea cu apă şi canalizare.

Trei mari proiecte intrate în linie dreaptă

În altă ordine de idei, Primăria Răducăneni lucrează la construcţia unei şcoli în Satul Roşu, dar are în plan şi începerea exectutiei la următoarele obiective. Construire Cămin Cultural în Sat Răducăneni, Comună Răducăneni, Județul Iași” și Modernizare Piață agroalimentară în localitatea Răducăneni

”In pofida perioadei mai puţin fericite prin care trece această ţară, lucrările la modernizarea comunei nu trebuie să înceteze din mai multe perspective. Oamenii din comună Răducăneni se aşteaptă să ne ţinem promisiunile făcute dar şi pentru că, în perioada în care unii au rămas fără serviciu sau au intrat în şomaj tehnic, lucrările acestea reprezintă un loc de muncă esenţial pentru ei şi pentru familie. Aşa cum am mai spus, o spun şi acum: Ne ţinem promisiunile până la capăt. Locuitorii comunei Răducăneni merita acest lucru.” a explicat primarul comunei Răducăneni, Viorel Ilie.

Adauga un comentariu