Cancan

Diagnosticată cu două forme de cancer, Eugenia Șerban a rupt tăcerea. “Cel mai temut adversar!”

Publicat: 29 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Eugenia Șerban, devenită celebră pentru rolurile din “Iubire ca-n filme”, “Inima de tigan” și “La Bloc”, a vorbit despre drama prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer.

Actrița Eugenia Șerban a aflat că este bolnavă în urma unui control de rutină la medic. Cu această ocazie, le-a sfătuit pe toate femeile să meargă anual la doctor, pentru a-și face analizele.

”Acum nu mă mai confrunt cu nimic. Acum urmez în continuare niște tratamente, dar, da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului 21, cancerul”, a spus Eugenia Șerban.

Cum a aflat Eugenia Șerban că are cancer

”M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer un ginecologic. S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.

Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei. Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a accepta toate operațiile o dată. Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi”, a mai spus Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban și-a dat peruca jos, în direct la Pro TV! “M-am săturat!”

Invitată la Pro TV, actrița a avut curaj chiar să-și dea peruca jos, ocazie cu care a mărturisit că a trecut printr-un adevărat chin când a început să rămână fără păr.

”Și pentru că m-am săturat de această perucă m-am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus: o să rămâneți fără păr. Este momentul psihologic pentru orice femeie și pentru orice bărbat. Când am aflat că am cancer a fost un moment foarte greu și nu cred că există om care să nu asocieze cuvântul cancer cu moartea. Și atunci .. este foarte greu de acceptat”, a mai spus actrița.

Adauga un comentariu