International

Diagnosticată cu o boală rară, Celine Dion împlinește astăzi 56 de ani. Ultimele noutăți despre starea artistei de sănătate

Publicat: 30 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diagnosticată cu o boală rară Celine Dion împlinește astăzi 56 de ani. Ultimele noutăți despre starea artistei de sănătate
Celine Dion anunța, în luna decembrie a anului 2022, cu ochii în lacrimi, că a fost diagnosticată cu o boală gravă

Astăzi, 30 martie 2024, Celine Dion împlinește 56 de ani. Anul trecut, cu aproximativ trei luni înainte să aniverseze 55 de ani, câștigătoarea a cinci premii Grammy a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Celine Dion anunța, în luna decembrie a anului 2022, cu ochii în lacrimi, că a fost diagnosticată cu o boală gravă. Deși cu ceva vreme în urmă veștile nu păreau să fie chiar bune despre starea ei de sănătate, se pare că acum artista se simte mai bine.

Celine Dion împlinește 56 de ani

Cântăreața canadiană Celine Dion a anunțat că a fost diagnosticată cu o afecțiune medicală, iar din această cauză mai multe concerte ale sale au fost anulate.

Celine Dion, care astăzi împlinește 56 de ani, a declarat că a fost diagnosticată recent cu sindromul persoanei rigide (SPS), numit și sindromul Moersch-Woltman. Este o afecțiune neurologică rară care le dă oamenilor spasme musculare dureroase. Nu există un tratament pentru această boală.

SPS este descrisă de Institutul Național al Statelor Unite pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale ca fiind o tulburare cu „caracteristici” ale unei tulburări autoimune. Aceasta are impact asupra sistemului nervos central și face ca o persoană să aibă o sensibilitate crescută la zgomot, atingere și stres emoțional.

Celine Dion, apariție surpriză pe scena Premiilor Grammy!

Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy în luna februarie a acestui an. Artista, diagnosticată cu o boală gravă, a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift.

În timp ce mulțimea a aplaudat pentru revenirea ei în ochii publicului, cântăreața a răspuns imediat, tot cu aplauze.

Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy în luna februarie a acestui an. Artista, diagnosticată cu o boală gravă, a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift.

În timp ce mulțimea a aplaudat pentru revenirea ei în ochii publicului, cântăreața a răspuns imediat, tot cu aplauze.

„Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc și eu. Arătați minunat. Când spun că mă bucur să fiu aici, chiar o spun din inimă. Cei care au fost suficient de binecuvântați să fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie niciodată să uite imensa bucurie și iubire pe care muzica o aduce în viața noastră și a oamenilor din toată lumea!”, a spus Celine Dion înainte de a-i înmâna lui Taylor Swift premiul pe care ea l-a câștigat pentru prima dată în urmă cu 27 de ani pentru albumul „Falling into you”.

Ultimele noutăți despre starea lui Celine Dion

Pe data de 15 martie, cântăreața premiată cu Grammy a sărbătorit Ziua Internațională a Conștientizării SPS împreună cu familia ei. Într-o fotografie postată pe Instagram, Celine Dion s-a fotografiat alături de cei trei fii ai săi – René-Charles, 23 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, 13 ani.

„După cum mulți dintre voi știți, în toamna anului 2022, am fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPS). Încercarea de a depăși această tulburare autoimună a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar rămân hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă și să duc o viață cât mai normală. „, a fost o parte a mesajului transmis de Celine Dion.

Adauga un comentariu