Actualitate

Dialogul dintre agresorul din Onești și Poliție a fost filmat. Agresor: „să vadă și în România cum se omoară”

Publicat: 02 mart. 2021
Polițiștii din Onești au negociat 4 ore cu bărbatul care a sechestrat într-un apartament doi bărbați, pe care ulterior i-a înjunghiat mortal. Imaginile de la fața locului, din timpul negocierilor, făcute cel mai probabil de către un vecin de la un bloc de vizavi au făcut înconjurul țării. Dialogul dintre bărbatul de 68 de ani și polițist este halucinant. Se observă cât de agresiv era bărbatul și care era condiția lui ca să-i elibereze pe cei doi muncitori

Polițiștii din Onești au negociat 4 ore cu bărbatul care a sechestrat într-un apartament doi bărbați, pe care ulterior i-a înjunghiat mortal. Imaginile de la fața locului, din timpul negocierilor, făcute cel mai probabil de către un vecin de la un bloc de vizavi au făcut înconjurul țării. Dialogul dintre bărbatul de 68 de ani și polițist este halucinant. Se observă cât de agresiv era bărbatul și care era condiția lui ca să-i elibereze pe cei doi muncitori.

Cum au decurs negocierile în cazul de la Onești – luarea de ostatici

O parte din negocierile care au avut loc pe 1 martie 2021 la Onești au fost surprinse de la blocul de vis a vis. În filmare se aude cum agresorul amenință că îi va ucide pe cei doi bărbați pe care îi luase ostatici. Polițistul încearcă să îl tempereze, dar bărbatul de 68 de ani devenea din ce în ce mai violent în exprimare și în gesturi.

El cerea o hotărâre judecătorească prin care să înțeleagă ce s-a întâmplat cu apartamentul lui.

Câteva fragmente din discuție

Suspect: Eu tot am scris și nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni
Polițist: E la poliție…
Suspect: Nu este, vă duceți și faceți rost de ea!
Polițist: Eu zic mai bine să vă liniștiți
Suspect: Nu mă liniștesc deloc! Ascultă-mă ce spun eu! De nu îi vezi morți aici… Bă, bag cuțitul ăsta în ei! Ascultă-mă ce spun eu!

Suspect: Bă, nu mă calmez deloc! Eu de 10 ani de zile tot sunt calm. De 10 ani tot tac, la bandiții din miliție și la bandiții din justiție…
Polițist: Vă rog să vă abțineți!
Suspect: Nu mă abțin deloc! Niște bandiți și hoți! Băi, împreună cu comandantul vostru este un bandit și cel de la Bacău alt bandit, un hoț și un nenorocit.

Suspect: Ascultă-mă ce spun: du-te și vezi-ți de treaba ta! Bă, bă, du-te și vezi-ți de treaba ta! Băi, du-te! Nu stau de vorbă decât în fața hotărârii judecătorești! Altfel nu stau de vorbă! Atât, dacă înțelegi bine românește… în baza hotărârii judecătorești, atât! Nu stau cu nimeni de vorbă, eu nu stau cu nimeni de vorbă!

Suspect: Nu, e foarte bine. Lasă, cel puțin, să vadă și în Romania cum se omoară…

Agresorul a fost rănit și a ajuns la spital, iar soția sa a fost reținută pentru complicitate. Oamenii legii continuă cercetările.

Comentarii
  • “Somnul raţiunii naşte monştri”  Abuzurile comise de autorități în numele legii au stat la baza acestor atrocități, statul român este autorul moral ,prin reprezentanții săi funcționari publici corupți și incompetenți.

Adauga un comentariu