BZI LIVE

LIVE VIDEO – Diana Lungu, o interpretă de muzică populară, în studioul BZI LIVE pentru a discuta despre experiența ei ca finalistă în cadrul concursului „Vedeta populară” – FOTO

Publicat: 16 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 17 ianuarie 2022, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE se va afla Diana Lungu, finalistă a concursului „Vedeta populară”.

Este frumoasă și extrem de talentată! Dar mai presus de orice, este un profesionist plin de energie și inspirație, ce te cucerește imediat! Diana Lungu, este o tânără din Marginea, în vârstă de 21 de ani. Ea a urcat pe podium și s-a clasat pe poziția a III-a la concursul „Vedeta populară”, sezonul șapte, emisiune realizată de Iuliana Tudor la TVR 1. Invitata Georgianei Adam va discuta despre experiența ei în muzică, dar și despre parcursul ei în cadrul concursului Vedeta Populară.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu