Cancan

Diana Munteanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România. Cum se înțelege vedeta cu fostul soț

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Munteanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România. Cum se înțelege vedeta cu fostul soț
Diana Munteanu își asumă trecutul amoros controversat, iar în prezent se dedică fiului ei de care este tare mândră.

Diana Munteanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România. Frumoasa vedetă a fost curtată de afaceriști faimoși, însă poveștile de dragoste nu au durat prea mult. Diana Munteanu a fost căsătorită cu fotbalistul Claudiu Niculescu, însă după șapte ani de mariaj, au ajuns la divorț. Cei doi au împreună un băiat de care sunt tare mândri. Iată cum se înțelege vedeta cu fostul soț.

Diana Munteanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România

Diana Munteanu este una dintre cele mai apreciate vedete tv din showbiz-ul autohton. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. La vârsta de 43 de ani, Diana Munteanu se află într-o formă fizică de invidiat și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Vedeta își asumă rolul de mamă singură și se dedică fiului ei, David. Fosta soție a lui Claudiu Niculescu are un trecut amoros controversat. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri precum Dinu Pescariu, Cristi Chivu, Adrian Mutu, Ion Ion Țiriac și Claudiu Niculescu, cu care a fost căsătorită șapte ani.

Diana Munteanu își asumă poveștle de dragoste tumultuoase și în prezent se dedică fiului ei. Aceasta a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul copilului. Claudiu Niculescu a dezvăluit cum se înțelege cu băiatul său, dar și cu fosta parteneră de viață.

,,Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului.”, a declarat fotbalistul.

Diana Munteanu se bucură din plin de viață și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Pe Instagram, aceasta își surprinde admiratorii cu apariții în ținute provocatoare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. O altă vedetă care arată spectaculos la vârsta sa este Alina Pușcaș. Frumoasa actriță și prezentatoare se află într-o formă fizică de invidiat și pozează în ipostaze îndrăznețe ori de câte ori are ocazia.

Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

Diana Munteanu a rămas în relații bune cu tatăl copilului ei, Claudiu Niculescu. Vedeta a trecut peste divorțul dureros și în prezent se bucură din plin de rolul de mamă. Aceasta petrece mult timp cu fiul ei, David, și îmbină profesia cu viața de familie. Fiul ei a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său celebru.

,,David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: Hai mai bine să îl duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să își dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare. Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă (n.r. – strigând pe stadion, la meciurile lui). Acum nu mă pot pronunța (n.r. – dacă e talentat la fotbal băiatul ei), dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă.”, a declarat vedeta tv.

Diana Munteanu își asumă trecutul amoros controversat, iar în prezent se dedică fiului ei de care este tare mândră. Aceasta se bucură din plin de aprecierea publicului și atrage multe priviri de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu