Actualitate

Diana Șoșoacă, după adoptarea bugetului: „Este neconstituțional, este ilegal”

Publicat: 20 dec. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Diana Șoșoacă după adoptarea bugetului Este neconstituțional este ilegal
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a lansat un atac virulent, după adoptarea bugetului pentru 2024, amintind și de George Simion și AUR, care au ales să nu participe la ședința din Parlament.

„Eternul personaj lipsește acum. V-a lăsat să vă adoptați bugetul.

Domnule premier, de la anul va trebui să măriți impozitele și taxele. Bugetul este neconstituțional, este ilegal. V-am trimis memorii, se pare că în acest Parlament este corect să înjuri femeile, să faci acte de agresiune sexuală.

Avem și unul care își dorește agresiune sexuală. Vine Crăciunul, poate violul de la Școala de Vară, grupul a avut același efect.

Vă propun buget pentru agresorii sexuali și violatori. Ce s-a întâmplat aici a fost un aranjament”, a spus Diana Șoșoacă.

Reacția lui Marcel Ciolacu, după adoptarea bugetului pe 2024

Premierul Marcel Ciolacu a spus, miercuri, după adoptarea bugetului pe 2024, că se aștepta mai mult de la parlamentari, făcând aluzii la scandalul de ieri, de la discuțiile din plen.

„Mi-aș fi dorit să avem o dezbatere corectă atât a celor care au creat coaliție, cât și din opoziție.

Cred că aveam foarte multe sde spus în ceea ce privește respoinsabilitatea, dar nu pot spune că am un respect pentru atitudinea de ieri.Sunt cuprions de spiritul sărbătorilor și mă abțin.

După ce s-a întâmplat ieri și după hăhăielile de azi, încep să cred că v-ați vaccinat de 1.000 de ori ca să acoperiți furăciunea lui Voiculescu și v-a afectat foarte mult.

Domnul Roman, nu era nevoie de nici un amendament, că aveați cuvântul meu și al președintelui dumneavoastră, că nu vor crește taxele anul viitor”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu, ieșire nervoasă: „Să mă judecați pentru ce am făcut”

Dezbaterile aprinse pe bugetul pentru anul 2024 l-au „epuizat” pe Marcel Ciolacu. Premierul a declarat miercuri, pe holurile Parlamentului, după ce bugetul a fost aprobat, că va digitaliza ANAF, așa cum a promis.

„Digitalizarea la ANAF nefăcută de 33 de ani, promisă…pentru că indiferent dacă ei își vor dori sau nu, eu voi face digitalizarea ANAF-ului, pentru că s-a ajuns la o concluzie foarte clară că nu mai putem stagna. Vă rog frumos, dacă vreți să mă judecați, dacă vreți să-mi reproșați ceva, vă rog mult din suflet…Mă lăsați să termin! Dacă nu mă respectați, o să-mi văd de drumul meu. Dacă mă respectați, ne ascultăm până la capăt unii pe ceilalți. Vă rog frumos să mă judecați pentru lucrurile pe care le-am făcut, nu pentru părerile cuiva sau supozițiile cuiva”, a spus Ciolacu, în fața jurnaliștilor, vizibil iritat de întrebările jurnaliștilor.

Comentarii
  • Ft mortii ma- ti Ciolanule cu PCR – ul tau ,un prost a pus iohannis premiier alt prost,tara noastra este pe mana unor prosti care ne condamna la infometare si trebuie sa – i ucidem . Huuuu PCR ,Huuu PNL,sa va ia dracu invartind in sus si acolo sa ramaneti la scaraoschi blestematilor,blestematilor, voi si copiii vostri.

  • Purcea e vaca aia care te-a fatat pe tine, troll ratat care esti!

    Tu grohai in ucraineana cand Zelenski isi baga slava lui in gura ta?

  • Usere „Lui Vlad” ai un vocabular execrabil exact cu ție și caracterul. De aceea tu nu meriti conducători mai buni, iar mahalagioaica de origine macedoneancă cu o facultate pe repede -nainte la particular nu va ajunge sub nici o formă Președintă. Trimite-mi la un control de specialitate că e spre binele ei pentru sănătate.

  • Tu esti acelasi postac platit sa o injure pe Diana in mediul online. ABSOLUT TOATE mesajele cu injuraturi la adresa Dianei pe Youtube, Tiktok si sub articolele altor ziare sunt scrise de tine sub diverse denumiri. E penibil de evident acest lucru.

    Mahalagioaica de Diana s-a luptat pe viata si pe moarte ca sa nu mi se impuna certificatul verde. Tu ce ai facut pentru mine ca sa-mi pese de ce ai de zis?

    Vai, un bunic al Dianei era AROMAN din Macedonia. Asa, si? Sa inteleg ca Iohannis, Orban, Fritz, Vexler sunt mai romani decat Diana?

    Controlul de specialitate sa-l faci tu pentru ca trebuie sa fii cel putin retardat sa mai sustii USRul.

Adauga un comentariu