Actualitate

Diana Șoșoacă, interviu în revista italiană Strumenti Politici despre viitorul României și al Europei

Publicat: 07 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Diana Șoșoacă interviu în revista italiană Strumenti Politici despre viitorul României și al Europei
Diana Șoșoacă, interviu în revista italiană Strumenti Politici despre viitorul României și al Europei

Săptămâna trecută, senatorul român Diana Iovanovici-Şoşoacă a efectuat o vizită la Roma. Cu prilejul acestei vizite, președinte S.O.S. România, a oferit un interviu pentru revista italiană Strumenti Politici despre viitorul României și al Europei

1. În iunie vor avea loc alegerile europene. Veți candida pentru un loc în Parlamentul European de la Strasbourg. Sunteți încrezător că veți câștiga? Ați început deja campania?

Sondajele de opinie dau ca sigură intrarea partidului S.O.S. România în Parlamentul European chiar dacă aceste sondaje sunt comandate de partidele rivale şi aflate la putere, astfel că ne dau cu un scor mult mai mic decât cel real, iar poporul român își dorește personalități de talia mea pentru a reprezenta România în Parlamentul European, pentru a avea o politică naționalistă, patriotică și suveranistă, astfel încât România să fie considerată egalul Germaniei, Franței, Italiei etc nu o țară de mâna a treia a UE care este sclavul celorlalte state cum este acum, încălcându-se Tratatul de aderare. Din partea partidului S.O.S. România vor candida cei mai reprezentativi membri, care să aibă o voce puternică în Parlamentul European şi să apere acolo suveranitatea României, dar şi suveranitatea ca principiu pentru toate statele UE, precum şi valorile creştine şi umane, tradițiile și istoria, călcate în picioare de globalişti. Desigur că partidul îşi doreşte ca eu să fiu în fruntea listei pentru că astfel rezultatul ar fi mult mai mare, fiind vârful de lance fără egal în politica românească, dar încă nu am anunţat o decizie finală.

2. Aveți de gând să părăsiți locul din Senatul României pentru a merge la Strasbourg sau puteți păstra ambele locuri? Cât de diferită ar fi activitatea Dvs. la București față de Strasbourg?

În cazul în care voi fi mandatată de S.O.S. România să reprezint partidul în aceste alegeri, iar românii mă vor trimite prin votul lor să apăr România în faţa presiunilor, măsurilor și acțiunilor total aberante, antinaționaliste, antisuveraniste și antiumane, ilicite și șovine care sunt promovate astăzi în instituţiile europene, îi voi reprezenta cu cinste, demnitate, onoare şi curaj, aşa cum am făcut şi în Parlamentul României, dar şi în întâlnirile internaţionale pe care le-am avut sau în interviurile pentru presa străină.
La Bucureşti, lupta este cu puterea servilă, analfabetă funcțional, incultă juridic și trădătoare din România, care îşi primeşte comenzile din afara ţării. La Bruxelles şi Strasbourg mă voi lupta direct cu cei care dau aceste comenzi anti-naţionale pe care atât Bucureştiul, cât şi celelalte capitale europene, sunt obligate să le ducă la îndeplinire, spre disperarea şi falimentul cetăţenilor acestor ţări. Atât de speriați sunt globaliștii din politica românească și europeană, încât au sesizat Parlamentul European, printr-o rezoluție, ca eu și alți europarlamentari naționaliști să nu mai avem drepturile legale ale unui eurodeputat. Inițiativa a și fost denumită „AMENDAMENTUL ȘOȘOACĂ”.

3. Activitatea dumneavoastră în Senatul României a avut întotdeauna un impact internațional. Dar a fi membru al Parlamentului European înseamnă și mai mult accent pe temele internaționale. Deci, care sunt chestiunile pe care le veți prezenta în fața potențialilor alegători?

Mesajul meu pentru români este acelaşi: fie că acţionez în ţară, fie în străinătate, mă lupt pentru drepturile și libertățile lor fundamentale şi pentru respectarea României, pentru recuperarea bogăţiilor și resurselor ei şi pentru ca românii din diaspora, inclusiv cei din Italia, să se poată întoarce acasă, dacă îşi doresc, în condiţii bune, diferite de cele care i-au făcut să plece, cel puțin egale cu cele pe care le au în afara granițelor țării. De asemenea, mă voi lupta cu toată puterea, abnegația și curajul pentru pace în România, în Europa şi în lume, pentru că numai în pace putem construi un viitor mai bun pentru toţi. Proiectul meu este de construire a unei zone tampon neutre în România, astfel încât războiul să nu mai existe ca alternativă pentru Europa, lăsând statelor timp pentru dezvoltare și crearea de locuri de muncă în primul rând pentru națiunile europene, raportat la specificul, tradițiile, istoria și cultura proprie fiecărei țări.

4. Un raport recent arată că există cinci teme principale care atrag interesul alegătorilor: schimbările climatice, războiul din Ucraina, Covid-19, imigrația, criza economică globală (https://ecfr.eu/publication/a-crisis-of-ones-own-the-politics-of-trauma-in-europes-election-year/). Ce părere aveți ca euro-politician cu privire la fiecare dintre aceste subiecte? Care sunt cele mai mari amenințări și cele mai bune oportunități cu care Parlamentul European se va confrunta pentru continentul nostru?

Schimbările climatice sunt o Fata Morgana în numele căreia cetăţenii europeni, atât cei români, cât şi cei italieni şi de alte naţionalităţi, sunt sărăciţi, flămânziţi, mințiți, manipulați, iar dezvoltarea ţărilor lor este blocată intenţionat prin intermediul unor exponenți politici care nu au minime cunoștințe generale, nu au învățat biologie și anatomie, de fapt sunt analfabeți funcțional și inculți pe toate planurile, cum este de ex dna Ursula Von der Leyen.

Spre ex. fără dioxid de carbon nu există viață pe Terra. La acest moment se află într-o concentrație de 0,04%. Reducerea la 0, cum dorește stimabila, înseamnă inexistența vieții pe pământ.

Nu ne-ar deranja să plece ea într-un spațiu fără CO2, dacă asta își dorește, dar noi vom rămâne pe pământ. Mai nou, nici agricultură nu mai avem voie să facem pentru că ne luptăm cu clima. Nici animale nu mai creștem, că poluează atmosfera cu flatulențele, însă îi amintim dnei Ursula von der Leyen că și ea poluează atmosfera atât cu avioanele private cu care merge și care sunt mai dăunătoare decât zeci de mii de vaci, precum și cu ideile sale nocive care ne abuzează psiho-emoțional, mai ales copiii. Este un plan de subjugare a oamenilor nemaiîntâlnit în istorie!

Războiul din Ucraina este o altă spaimă în numele căruia ni se interzice accesul la gazul ieftin şi ni se iau miliarde de euro pentru a fi aruncate pe apa sâmbetei în Ucraina. Trebuie să îi întrebăm pe aceşti susţinători ai agendei Green Deal care sunt aceiaşi care dau miliarde pe arme: cum se împacă salvarea climei cu investiţiile pe care ne obligaţi să le facem în armament şi cu prelungirea prostească a războiului, un război care deja a fost pierdut în fața Federației Ruse? Armele pe care Europa le cumpără din banii cetățenilor și pe care le trimit în Ucraina nu afectează planeta?

Numai hrana noastră, vacile și agricultorii poluează, încurajarea războiului și detonarea de bombe trimise de Vest în Ucraina nu afectează clima? Dar transporturile agabaritice și convoaiele militare care străbat întreaga Europă și mai cu seamă, România, distrugând infrastructura, acestea nu afectează atmosfera? Războiul din Ucraina este doar un pretext pentru reîmpărțirea sferelor de influență, reașezarea unor granițe și instituirea spaimei și groazei asupra populației, în special europene, cea mai afectată, exact ca în PLANDEMIE, astfel încât să poată fi supusă prin manipulare și control, în special mediatic.

Covid 19 a reprezentat începutul acestei mari farse puse la cale de globaliști la adresa omenirii, al cărei rezultat final va fi un nou sistem sclavagist, dacă nu ne opunem cu toată forța și dacă nu ne apărăm libertatea. În momentul în care ai nevoie de aprobare de la stăpâni pentru a circula, a mânca și a respira, sau a avea acces la sănătate, iar acești stăpâni decid cine are voie să iasă din casă și cine nu, cine cât are voie să consume și mai ales ce ai voie să consumi (gândaci și viermi, de preferință), ce ai voie să spui și să gândești și ce nu, cenzură instituită la toate nivelele, este clar că ne îndreptăm spre un sclavagism al minților și al sufletelor, nu doar al trupurilor.

În fapt, a fost Planul nr. 1 în instituirea noi ordini mondiale, care nu le-a ieșit prea bine, din cauza noastră, a acelor VOCI care au luptat și au trezit la realitate națiuni întregi și au putut să se salveze. În România am reușit să oprim de la vaccinare anticovid, o vaccinare care are reacții adverse grave și letale, peste 80% din populație, iar eu am fost VOCEA.
Imigrația reprezintă un alt punct important de pe agenda globalistă care vrea să impună Marea Resetare până în 2030. A fost începută de Angela Merkel și ne aducem aminte cum a deschis porțile Europei pentru imigranți care veneau organizați și plătiți, pentru ca apoi să trăiască pe ajutoare sociale, în timp ce europenii munceau ca sclavii pentru a-i întreține.

Sunt de notorietate cartierele din Franța, Belgia, Italia, Germania unde poliția nici nu are curaj să intre, darămite să mai ia atitudine și să aplice legea împotriva lor. Și iată că imigrația nu mai este un pericol doar pentru țările vestice: această înlocuire și permutare de populație are loc și în România, în ce fel: sunt aduse populații non-europene, de pe alte continente, ca să înlocuiască națiunea română. Și, în timp ce românii sunt alungați de condițiile economice precare spre alte state, în România sunt angajați în fiecare an sute de mii de cetățeni asiatici și africani. Și uite așa, Europa se umple de alte nații și de alte culturi pentru ca stăpânii jocului să poată controla populația mai bine și să anihileze valorile creștine și europene clasice, precum și să anuleze tradițiile și istoria, astfel încât să anuleze națiunile.

Cât despre criza economică, aceasta lovește în fundamentul supraviețuirii, transformându-i pe oameni în ființe hăituite, forțate să își ia 2-3 joburi ca să își poată plăti datoriile, nemaiavând timp astfel nici să protesteze, nici să se dezvolte ca oameni, nici să ia atitudine, pentru a fi transformați în sclavii perfecți dependenți de mila stăpânilor și pentru care nu mai există alt orizont de așteptare decât ce să pună pe masă și cum să-și plătească utilitățile. De aceea criza economică are forma unui război economic împotriva oamenilor, care se manifestă și ca război împotriva hranei lor (a se vedea protestele fermierilor), a culturii lor, a normalității în toate sensurile. Pentru că așa cum am fost anunțați, nu vom mai avea nimic, dar vom fi fericiți – Klaus Schwab. Din păcate, realitatea ne demonstrează, că nemaiavând nimic, nu suntem nici fericiți, pentru că ne pierdem ca oameni, personalități și identități.

5. Una dintre cele importante probleme de impact internațional pe care le-ați adresat în calitate de senator român este Ucraina. Având în vedere situația actuală de pe teren și din guvernul de la Kiev, ce evoluție a situației vedeți, mai ales din punctul de vedere al Bucureștiului și al poporul român.

România riscă să fie antrenată și împinsă forțat în acest război, care nu ne aparține, pentru că Ucraina și-a epuizat resursele și forța și singura ei șansă de a continua este de a atrage și alte țări în conflict. Pe lista scurtă a viitoarelor victime se numără și România, doar că partidul S.O.S. România și eu, ca senator al țării, luptăm din răsputeri să atragem atenția asupra acestui pericol, iar până acum am reușit să ținem România departe de conflict. Mai mult, este și mai grav că va fi atrasă în conflict Republica Moldova, împinsă de la spate de UE și NATO, în fapt USA, cea care este de fapt parte din trupul mamă România, smulsă cu forța de URSS, după ce Winston Churchill a trasat pe un șervețel granițele Europei de Est, sfâșiind România Mare. Până la acest moment, intervențiile mele ca Senator și Președinte al Partidului S.O.S. România, au reușit să țină la distanță pericolul intrării directe în război a României și vă asigur că voi continua în acest sens, nu voi ceda presiunilor și voi reuși să mențin pacea în regiune, dar și pentru întreaga Europă.

6. Credeți că următoarele alegeri pot aduce o schimbare (sau poate chiar și o schimbare reală!) în narativele și în politica Bruxelles-ului?

Cu toate voturile suveraniste din Europa, vocea suveraniştilor în Parlamentul European va deveni foarte puternică şi vom putea schimba actuala orientare a birocraţilor și globaliștilor, soroșiștilor de la Bruxelles care sunt rupţi de realitate. Instituţiile de la Bruxelles nu mai reprezintă pe nimeni decât interesele globaliştilor şi ale multinaţionalelor. E timpul să redăm decizia popoarelor care constituie UE! Este timpul ca Europa să devină un continent al națiunilor suverane, independente și patriotice.

7. În acest sondaj, (https://www.actmedia.eu/daily/inscop-poll-geoana-still-ranks-1st-in-the-presidential-elections-sosoaca-outranks-simion-and-ciuca/106983), sunteți pe locul trei la următoarele alegeri prezidențiale. Aveți de gând să candidați la prezidențiale sau este prea devreme să abordăm acest subiect?

Aș vrea sa menționez că sondajele oficiale mă poziționează pe locul 2, nu 3. Știm că sondajele oficiale sunt mincinoase. Bătălia pentru prezidenţiale este cea mai dură în România deoarece preşedintele ţării are puteri sporite şi atunci toate partidele se luptă pentru a deţine această poziţie. Încă nu am luat o decizie în acest sens, lupta politică se ascute în România de la o zi la alta, partidele aflate la putere măsluiesc alegerile, iar pentru a-mi împiedica ascensiunea politică sunt ţinta unor atacuri imunde. Dar adevărul şi dreptatea vor învinge, iar S.O.S. România va demonstra că rezistă la toate încercările subterane de a ne împiedica să oferim o alternativă reală poporului român! Popor român care strigă într-o majoritate covârșitoare Diana Iovanovici-Șoșoacă prima femeie președinte al României și S.O.S. România la guvernare. Partidele aflate la putere (stânga și dreapta) s-au aliat în aceste alegeri tocmai de teama faptului că o candidatură a mea la prezidențiale ar putea duce la victoria mea din primul tur.

Diana Șoșoacă, interviul în revista italiană Strumenti Politici, AICI

Comentarii
  • Diana Sosoaca milioane de felicitari!!!!! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa fie binecuvantata Romania cu Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

Adauga un comentariu