Actualitate

Diana Șoșoacă, ironizată după ce a distribuit un mesaj fals de susținere din partea lui Donald Trump: „Thank you, Mr. President”

Publicat: 12 feb. 2021

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost ironizată vineri, 12 februarie, după ce a distribuit un mesaj fals de susținere din partea lui Donald Trump.

„Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!”/”A fost trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă”, este mesajul pe care Trump i l-ar fi adresat senatoarei.

Diana Șoșoacă: „Thank you, Mr. President”

Fotografia este evident un fals, pentru că fostul președinte al SUA nu mai are acces la contul său, după ce Twitter a decis suspendarea acestuia pentru distribuire de știri false și incitare la violență.

„Thank you, Mr. President!”/”Mulțumesc, domnule președinte”, este mesajul pe care Diana Șoșoacă l-a postat alături de poza trucată.

„Dacă şi Trump vă susţine o să ajungeţi departe!“

Sute de comentarii au apărut la postarea Dianei Șoșoacă, la care senatoarea a și răspuns.

„Felicitări, doamna senator! Vă daţi seama, dacă şi Trump vă susţine o să ajungeţi departe, cine ştie, poate chiar până la Casa Alba!”, i-a scris un internaut.

„Felicitari domnului Trump pentru ca ia atitudine si nu uita cine i-a fost alaturi cand era greu, adica doamna Sosoaca, care i-a adus multe voturi. Daca nu erau sorosistii care sa fraudeze alegerilein SUA, la fel cum AUR doar datorita si numai din cauza doamnei Sosoaca castiga alegerile in Romania. Bravo, domnule Trump, bravo!”, i-a transmis alt internaut senatoarei.

Alții au fost mult mai ironici la adresa Dianei Șoșoacă.

„Cand a auzit ca ati fost exclusa din AUR, Kim Jong-Un a inceput sa planga sis a cante Doamne, ocroteste-i pe romani. Vedeti ce buna e prietenia lui cu Trump?” sau „Doamna Diana si Domnu Donald – doi martiri ai neamului” „

Alții i-au scris că poza este un „fake“.

„Nenica, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreti si de la Chuck Norris, Basescu si Vadim Tudor acelasi mesaj? Mintenas“, i-a scris un alt internaut.

Senatoarea de Iași Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Senatoarea de Iași Diana Şoşoacă a fost exclusă miercuri, 10 februarie, din AUR. Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia.

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a spus Dan Tanasă.

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, a declarat că Diana Șoșoacă faptul că este o persoană colerică, certăreață, virulent, care emană numai energie negativă. Parlamentarul AUR a susținut că i-a propus copreședintelui George Simion să o dea afară din partid, iar in Biroul Central toți au fost de acord cu excluderea. Diana Șoșoacă este parlamentar al Partidului Neamul Românesc, dar a fost aleasă pe listele AUR, în baza protocolului între Partidul Neamul Românesc și AUR.

Comentarii
  • Ce se mai fac multinationalele fara ea?????? Internetul este mai sarac……….. Asta e daca se voteaza dupa internet. Mai copii reveniti-va!!!!!! Multinationalele vor spala putina dupa ce vor calici tara iar voi si copii vostrii veti fi slugile occidentului. Incercati sa nu mai fiti manipulati de asa zisii patrioti, de sefii care va arunca la mitinguri in strada, care va promit pana ce isi vad scopul. Sunt oameni ai marilor puteri care vor acapara acesta tara. TREZITI-VA!!!!!!!

Adauga un comentariu