BZI LIVE

LIVE VIDEO – Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România, într-o nouă ediție BZI LIVE de zile mari

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Diana Șoșoacă. Senatorul de Iași și președintele S.O.S. România va discuta despre problemele curente ale României, cu impact social și economic:

1. Spectacol ”total” între candidații de la Capitală: urmează o campanie electorală agresivă și cu atacuri murdare?; 2. Breșă de securitate la Autoritatea Electorală Permanentă: Datele personale ale celor care pot fi șefi de secție la votare au fost dezvăluite ”din eroare”; 3. Șefii AUR din județe vor fi testați cu detectorul de minciuni de teama trădării!; 4. Candidatul globaliștilor: Mircea Geoană e pe primul loc la prezidențiale în trei scenarii; 5. Europa Liberă: PSD și PNL utilizează bani grei (și publici) în continuare la presă pentru propagandă nemarcată, la un an după ce au promis că schimbă legea!; 6. Monica Macoviei, ”marea luptătoare anti-corupție”, condamnare cu suspendare la închisoare!; 7. Sistem medical în colaps: flagrantul și mortalul caz de la Spitalul Sf. Pantelimon!; 8. Suveranitatea statelor europene depinde de existența și puterea Uniunii Europene?; 9. Atacuri fără precedent la adresa S.O.S. România!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu