Cancan

Dieta balerina o ajută pe Monica Tatoiu să aibă o siluetă de invidiat la 65 de ani

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dieta balerina o ajută pe Monica Tatoiu să aibă o siluetă de invidiat la 65 de ani
Monica și Victor Tatoiu sunt căsătoriți de 34 de ani, iar împreună au un băiat în vârstă de 27 de ani, Victor

Dieta balerina este secretul unei siluete perfecte, iar Monica Tatoiu poate confirma acest lucru, deoarece reușește să se mențină atât de bine pe plan fizic. Astfel, vârsta și timpul nu și-au lăsat amprenta asupra aspectului fizic al acesteia. Mai mult, Monica Tatoiu a precizat că în plus, în privința alimentației, ea a adoptat stilul franțuzesc.

Cu siguranță, foarte multă lume a auzit despre dieta balerina, care este aliatul unei siluete perfecte. Acest regim hipocaloric nu durează mai mult de patru zile și garantează slăbirea cu un kilogram pe zi dacă este ținut cu strictețe. Totuși, e bine de știut că acest regim le este interzis celor care suferă de anemie sau de alte afecțiuni cardiace. Totuși, pentru a nu se crea confuzie, trebuie spus că acest regim nu se adresează în mod exclusiv balerinelor. Orice femeie, care dorește să se mândrească cu o talie de viespe, poate aborda această dietă.

Dieta balerina, aliat de nădejde pentru Monica Tatoiu

Monica Tatoiu nu a avut nicio reținere în a dezvălui care este secretul siluetei sale de invidiat la vârsta de 65 de ani! Și aceasta deoarece ea este una dintre vedetele care au reușit să se mențină foarte bine de-a lungul timpului. Cunoscuta vedetă le-a mărturisit fanilor săi în cadrul unui intreviu că de-a lungul vieții sale a respectat câteva lucruri esențiale. Astfel, aceasta nu s-a abătut de la regulile pe care și le-a impus, dovadă fiind modul în care arată acum. Monica Tatoiu a precizat că pentru a-și întreține corpul ea a abordat stilul franțuzesc. Și aceasta deoarece consideră că străinii sunt un exemplu foarte bun de urmat când vine vorba de alimentație.

„Eu sunt după francezi, mie îmi plac tare mult franțuzoaicele cât de bine arată. Din spate liceu, din față muzeu, dar de ce? Pentru că dimineața la ora 7-8, depinde când te trezești, ele o cafea fără zahăr și un croissant”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, atentă la mesele principale ale zilei

Totodată, Monica Tatoiu a ținut să puncteze clar mesele pe care le ia dimineață, la prânz și seara, dar și intervalele orare în care trebuie să aibă loc acestea, spunând astfel că respectă cu sfințenie programul. De altfel, aceasta a susținut că apa este foarte importantă pentru organismul fiecărei persoane și vedeta a mărturisit că bea zilnic trei litri de apă.

„Un shot de ghimbir, asta e dimineața, și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitivul, să se producă digestia cum trebuie. La unu fix mâncare, 25% proteine, 25% vegetale, 25% fibre și 25% fructe. Iar următoarea masă după cinci ore, la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

Primul ei mariaj a durat trei luni

Cunoscuta femeie de afaceri, ajunsă la vârsta de 65 de ani, a aniversat de curând 33 de ani de căsnicie cu cel de-al doilea soț, Victor Tatoiu. Cu acest prilej, cei doi și-au reînnoit jurămintele. Și totuși, toată lumea ştie câte ceva despre Monica Tatoiu, însă puţini cunosc detalii interesante din tinereţea ei. Astfel, afacerista a dezvăluit că în adolescenţă a fugit de mai multe ori de acasă şi chiar că a fost bătută de tatăl ei. De asemenea, ea a mai avut un mariaj în tinerețe, la 22 de ani, care a durat doar trei luni. În altă ordine de idei, anii au trecut frumos peste cunoscuta afaceristă, dieta balerina fiind aliatul de nădejde pentru Monica Tatoiu.

Adauga un comentariu