National

Din păcate, cel mai negru scenariu s-a adeverit. Anunțul despre coronavirus în România a fost făcut

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din păcate cel mai negru scenariu s-a adeverit. Anunțul despre coronavirus în România a fost făcut

Este stare de alertă în România, după ce trei români din Dolj s-au întors în țară! Se pare că aceștia au trecut prin zona de risc a Italiei și au mințit cu privire la acest lucru, în momentul în care au venit acasă. Drept urmare, autoritățile au decis plasarea urgentă a acestora în carantină!

Virusul ucigaș coronavirus generază isterie și în România! Starea de alertă a fost activată în momentul în care trei români s-au întors acasă și au trecut prin zonele de risc ale Italiei, acolo unde au fost semnalate cazuri de îmbolnăvire. Mai mult, la întoarcerea în țară, se pare că românii au mințit și nu au spus că au trecut prin zonele în care au fost confirmate cazuri de infectare cu coronavirus.

Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, cei trei români nu au specificat faptul că au trecut prin  Lodi, zonă de risc în Italia. Imediat după întoarcerea lor în țară, pe cale terestră, autoritățile au dispus plasarea acestora în zona de carantină.

„Dintre persoanele care au ajuns pe cale terestră în localități din județul Dolj, trei persoane din Sadova n-au declarat inițial, la intrarea în țară, că vin din această regiune. Discutând cu medicul de familie, așa cum este procedura, s-a aflat că au fost în regiunea Lodi, n-au spus exact unde.(…) Ele sunt persoane sănătoase, n-au niciun fel de simptomatologie, dar vor sta în carantină 14 zile”, a declarat Ludmila Prunariu, director DSD Dolj. Românii cu pricina urmează să fie monitorizați și verificați zilnic de către specialiști din cadrul DSP Dolj, mai notează sursa citată.

Adauga un comentariu