Bursa Barfelor

Din trecutul domnului primar. Vindea parchet ca să nu moară de foame

Publicat: 18 mart. 2021

Babetele bârfitoare continuă rubricuța de astăzi cu o altă treabă de pe lângă dulcele târg. De data asta, babetele țin să vă povestească despre un bremare de la noi din zona cu metropole care a ajuns pe cai mari după ce a mai făcut vreo două combinații cu niște dezvoltatori de prin zonă. Cică bremarele Ciprica Grosieru de la Rediu a vândut pe vremuri parchet la o firmă și așa a ajuns el să-i cunoască pe băjeții cu lovele.

Mergea la ei în casă și din vorbă în vorbă a văzut că e rost de treabă. După ce s-a bagat la partidulețul plusache, Ciprica Grosieru s-a milogit de ăia să-i finanțeze campania ca să aibă toți de câștigat. E vorba de același bremare care nu știe nica administrație și care cere sfaturi în vecini cum să facă să nu cadă de fraier în fața oamenilor din comună. Povestea asta nu i-a picat prea bine lui domn bremare, care cică s-a cam pus pe învățat oleacă de administrație. Doar, doar o să mai fie ales peste 4 ani, crede el.

Comentarii
  • E vorba de incompetentul Grosu Cipruan care a mituit 800 de ieseni din Rediu sa-l voteze!!! O scîrba de om, un bulangiu si un coate goale.

  • Că a vîndut parchet, nu ar fi o problemă… că mănîncă căcat acum, asta e o problema. Si îi pute gura strașnic…un cioclofender de duzina care face jocurile lui Ionut Don Don, mare interlop din clanul Trocin Andrei “Diavolul”

Adauga un comentariu