Magazin

Dinți ficși pe implant într-o singură zi? Vino la Implant Studio

Publicat: 30 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinți ficși pe implant într-o singură zi Vino la Implant Studio

Pentru pacienții care se confruntă cu mai mulți dinți lipsă, există soluții optime de reabilitare, rapide și sigure, prin care întreaga dantură poate fi refăcută, fără să fie necesară inserarea de implanturi pentru fiecare rădăcină. Este vorba despre o soluție revoluționară de implantologie prin care o arcadă poate fi reconstruită cu ajutorul a doar 4, respectiv 6 implanturi. Reabilitează-ți întreaga dantură la Implant Studio cu metoda Fast and Fixed – Dinti intr-o zi!

Ce înseamnă Fast and Fixed?

O alternativă mai durabilă, estetică și eficientă decât clasicele proteze dentare fixe sau mobile, Fast and Fixed este o metodă dezvoltată de brandul Bredent prin care se poate reface întreaga dantură, într-o singură zi, cu ajutorul implanturilor. All on 4 sau All on 6 reprezintă acele lucrări dentare pe implanturi prin care se construiește și fixează o arcadă dentară integral, printr-o singură intervenție chirurgicală, asigurând pacientului un minim de disconfort și recuperare rapidă.

Cine poate beneficia de această soluție de tratament?

Fast and Fixed este ideal pentru pacienții care au pierdut complet dinții de pe una sau de pe ambele arcade și își doresc să obțină din nou un zâmbet frumos, funcțional și durabil, fără disconfort, durere sau infecții.

Ce beneficii are metoda Fast and Fixed?

În comparație cu alte soluții de protezare, dinții ficși într-o zi cu ajutorul soluției Fast and Fixed sunt o variantă mult mai rapidă și puțin costisitoare, întreaga procedură, inclusiv extracțiile sau adițiile de os efectuându-se în cabinet, într-o singură ședință, sub anestezie. Pentru că sunt necesare doar 4 sau 6 șuruburi, costurile totale de tratament sunt diminuate considerabil, în timp ce timpul de vindecare este mult mai scurt.

Fast and Fixed este una dintre cele mai sigure, estetice și durabile soluții de refacere a danturii, fiind perfectă pentru orice pacient, indiferent de complexitatea cazului sau de alte patologii preexistente. Lucrările protetice pe implanturi înlocuiesc cu succes dinții naturali, imitându-i atât ca aspect, cât și ca funcționalitate, în așa fel încât pacienții să se bucure de confort deplin.

Cum se realizează lucrările All on 4 și All on 6?

Această soluție se poate realiza în doar câteva ore, în urma unui consult inițial prin care s-au stabilit etapele de lucru. Sub anestezie se realizează inserarea chirurgicală a implanturilor în os, 4 pe maxilar și 6 pe arcadă, dar și eventuale extracții necesare. Aceste șuruburi vor servi drept stâlpi de susținere pentru întreaga dantură ce urmează să fie monantă, asigurând rezistență, durabilitate și confort ridicat.

Cât costă reabilitarea arcadei cu metoda Fast and Fixed?

Costul unei lucrări se stabilește în funcție de numărul de șuruburi inserate, cât și de materialele din care sunt realizate coroanele. Prețurile pornesc de la 3599 Euro per arcadă și pot ajunge până la 5950 Euro, însă pentru o estimare cât mai exactă este nevoie să te prezinți la cabinet.

Fă acum o programare la Implant Studio pentru o lucrare Fast and Fixed

Dacă îți dorești să afli mai multe despre beneficiile acestei soluții de tratament și dacă este sau nu varianta optimă pentru tine, te așteptăm la Implant Studio pentru un consult de specialitate în urma căruia îți vom prezenta alternativele posibile pentru a reda frumusețea zâmbetului tău, fără disconfort sau durere.

Completează formularul online de programare sau sună la unul dintre numerele de telefon afișate pe site și comunică data și ora la care vrei să te prezinți în cabinet. Tot acum poți cere mai multe informații despre întreaga procedură sau indicații despre cum să te pregătești pentru viitoarele intervenții.

Obții un zâmbet perfect estetic și funcțional într-o singură zi cu soluțiile Fast and Fixed!

Adauga un comentariu