BZI LIVE

LIVE VIDEO – Direct de la Gala HOP, în studioul BZI LIVE! Actrița Marina Munteanu va povesti despre cea mai mare competiție organizată la nivel național pentru tinerii actori – FOTO

Publicat: 13 sept. 2020

Luni, 14 septembrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni va veni Marina Munteanu, actor.

Invitata Biancăi Ciubotariu a revenit de curând de la Gala HOP, Gala Tânărului Actor. Marina ne va povesti despre una dintre cele mai mari competiții din domeniul actoriei la care a participat, despre concurența de la Gala HOP, dar și despre lucrurile pe care le-a învățat prin participarea la marea gală.

Chiar dacă nu a câștigat niciun premiu anul acesta, Marina a promis că anul viitor se va mai prezenta o dată în competeție, în primul rând pentru a cumula mai multă experiență și în al doilea rând, pentru a-și încerca din nou norocul.

În fiecare an, câștigătorii Galei HOP au fost solicitați de diverse teatre din România în vederea angajării și au semnat contracte importante cu regizori cunoscuți. Gala HOP este o rampă de lansare pentru tinerii actori.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu