Eveniment-Social

Direcția de Asistență Socială Iași primește dosarele pentru ajutorul de încălzire a locuinței

Publicat: 15 oct. 2019

Instituție din subordinea municipalității, Direcția de Asistență Socială a început primirea solicitărilor pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței. În acest an, limitele de venituri pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței cu agent termic în sistem centralizat sunt: 0 – 786 lei/membru de familie pentru familii; 0 – 1.082 lei pentru persoana singură. Compensația se acordă prin acoperirea unui procent din consumul real de agent termic, în funcție de venitul mediu pe membru de familie sau persoană singură.
Pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței cu gaz metan, energie electrică, lemne sau combustibili solizi, limitele de venit sunt 0 – 750 lei/membru de familie. Compensația este o sumă fixă, în funcție de venitul mediu pe membru de familie sau persoana singură, dar nu mai mult de consumul lunar efectiv.
Cererea și declarația pe proprie răspundere, însoțite de actele doveditoare privind identitatea, veniturile și starea de proprietate/închiriere/folosință, se depun la sediul Direcției de Asistență Socială Iași, din strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, în intervalul orar 8:30 – 12:30, în zilele de luni și marți, respectiv în intervalul orar 12:00 – 16:00 în ziua de joi.loading...

Adauga un comentariu