International

Directoarea de campanie anunță victoria: „Joe Biden este aproape de a câștiga alegerile și de a deveni președintele Statelor Unite”

Publicat: 04 nov. 2020
Joe Biden
Joe Biden

Joe Biden este pe cale să obţină o victorie în alegerile prezidenţiale în Statele Unite, a anunţat miercuri directoarea sa de campanie, Jennifer O’Malley Dillon, relatează Reuters. “Joe Biden este aproape de a câștiga alegerile și de a deveni președintele Statelor Unite”, a anunțat Dillon.

Candidatul democrat – care ar urma să obţină victorii în Michigan, Wisconsin şi Pennsylvania – ar urma să obţină peste 270 de delegaţi, pragul de care are nevoie pentru a fi ales, până la sfârşitul zilei de miercuri, a estimat Jennifer O’Malley Dillon.

În cazul în care numărarea voturilor s-ar opri în acest moment, el ar obţine victoria în alegerile prezidenţiale americane, a subliniat ea.

”Dacă numărăm toate voturile legale, noi câştigăm”, i-a replicat, într-o conferinţă de presă, directorul de campanie al lui Donald Trump, Bill Stepien.

Prin această declaraţie, Bill Stepien sugerează în mod implicit că alegerile prezidenţiale americane au fost fraudate.

Discursul lui Joe Biden, înainte de închiderea urnelor: „Când o să fac o greșeală o să recunosc”

Joe Biden, candidat la alegerile prezidențiale din SUA, a petrecut ultimele clipe din ziua alegerilor în Philadelphia, Pennsylvania. Biden a avut un mesaj de transmis celor care l-au întâmpinat. Din datele pe care el le are susține că aceste alegeri o să fie istorice deoarece prezența la vot a fost foarte mare.

„Nu pot să vă mulțumesc destul. O să avem mai mulți americani la vot decât în istoria tuturor alegerilor din state. Au votat multe femei.

Avem o oportunitate ca țară. Vreau ca toată lumea să înțeleagă. Dar o să reclădim clasa de mijloc. O să fiu președintele Americii, nu o să împart statele în roșu sau albastru.

Când o să fac o greșeală o să recunosc”, au fost câteva din mesajele lui Biden în fața mulțimii.

Rezultatele alegerilor din SUA: De câte voturi ale electorilor mai au nevoie Donald Trump și Joe Biden pentru a câștiga

Noaptea alegerilor din SUA este pe punctul de a se transforma în săptămână electorală. Iată ce trebuie să se întâmple pentru ca Joe Biden și Donal Trump să câștige.

Sondajele dinaintea zilei alegerilor au sugerat posibile rezultate, de la o victorie confortabilă pentru Joe Biden, până la o victorie îngustă a lui Donald Trump, unde pierde votul popular național, dar are încă o dată suficiente state pentru a câștiga în colegiul electoral.

După un numărătoarea voturilor care s-a întins de aseară (nr. ora SUA) până la primele ore ale dimineții, există o potenţială victorie a celor doi. Balanţa votului se poate înclina în orice moment în favoarea unuia dintre cei doi.

Adauga un comentariu