Stiri si curiozitati

Directoarea de liceu din Focsani care s-a iubit cu elevul ei a divortat 

Publicat: 28 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Acum un an, in mai 2018, pe internet au aparut fotografii cu profesoara de pictura Diana Taicutu in scene tandre cu un elev al liceului pe care-l conducea.

"Diana Taicutu, directoarea Liceului de Arta Gh. Tatarescu din Focsani, in varsta de 36 de ani, este protagonista unui scandal cu tenta sexuala. Fotografii in care profesoara de pictura apare dezbracata, in scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelasi liceu, au fost postate pe o pagina de Facebook cu explicatia „Arta sexului la Focsani. Directoarea liceului de Arte transforma elevii in jucarii sexuale si preda la domiciliu". Imaginile cu profesoara si elevul in varsta de 19 ani au fost suprinse cu o camera de supraveghere montata in locuinta ei personala de fostul ei sot, probabil pentru a dovedi infidelitatea femeii. Cei care au distribuit fotografiile le-au sters intre timp, dar imaginile au ajuns deja in presa locala. Profesoara Diana Taicutu a cerut publicatiilor care au prezentat fotografiile retragerea acestora, amenintandu-le cu actionarea in judecata", nota sursa citata.

Imediat, Diana Taicutu si-a dat demisia din functie, iar peste incident s-a asternut uitarea. Pe 7 ianuarie 2019, insa, Judecatoria Focsani a consemnat divortul dintre Diana si sotul ei, stabilind ca fostul ei partener sa achite lunar suma de 500 de lei drept pensie alimentara pentru fiul lor, astazi in varsta de 5 ani.

Adauga un comentariu