Sport

Discurs sincer al lui Florin Prunea la reunirea lui Dinamo: „Primul obiectiv este obținerea licenței”

Publicat: 07 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Discurs sincer al lui Florin Prunea la reunirea lui Dinamo Primul obiectiv este obținerea licenței

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, spune că Dan Nistor este un capitol închis, iar echipa trebuie să meargă înainte și fără el. Oficialul „câinilor” a declarat că primul obiectiv al echipei este să obțină licența pentru sezonul următor. Cât despre viitorul său la club, Florin Prunea a spus că merge înainte. Florin Prunea a închis subiectul Dan Nistor la Craiova și a spus că niciun alt jucător important nu va pleca:

„E o perioadă grea pentru jucători, timpul este foarte scurt. Urmează patru jocuri amicale în zece zile, nu este ușor. Dan Nistor este un capitol închis pentru noi. Trebuie să-i mulțumim pentru tot ce a făcut la Dinamo, iar acum trebuie să ne concentrăm pe băieții pe care îi avem. Nu cred că vor mai pleca jucători, pentru că deja am pierdut un om extrem de important. Cu banii primiți de la Nistor trebuie să plătim o parte din restanțe și din datorii. Dar nu sunt foarte mulți bani. Așteptăm și noi un semnal”, a spus Prunea, la reunirea lotului.

Dusan Uhrin are contract ferm

Întrebat despre o eventuală plecare a lui Dușan Uhrin la Craiova, respectiv despre interesul FCSB-ului pentru Piscitelli, Prunea a răspuns ferm:

„Oricine ar vrea să aibă un antrenor precum Dușan. El are un contract ferm și va rămâne antrenorul lui Dinamo. Există ofertă de la Craiova? Eu nu știu nimic. Urmărim niște jucători, negociem cu niște jucători. A plecat Nistor, dar viața merge mai departe. Piscitelli nu va ajunge niciodată la FCSB”, a declarat Prunea.

Dinamo a încasat circa 300.000 de euro de pe urma plecării lui Nistor la Craiova, însă Florin Prunea spune că echipa riscă să nu obțină licența:

„Cel mai important obiectiv este obținerea licenței. Toate echipele de la locul 7 în jos se vor bate la retrogradare. Eu vreau să fiu sănătos, să fiu aproape de băieți, să începem treaba. Trebuie să mergem înainte, nu avem ce face. Nu mă așteptam să fim atât de departe de obiectiv. Am avut și multă neșansă, arbitrajele… Nici pe vremea lui Ceaușescu n-am văzut așa greșeli. Mă deranjează (n.r.- întrebat cum se simte atunci când nu e consultat de Negoiță), dar trebuie să mă obișnuiesc. Ce să facem?”, a încheiat Prunea.

Dinamo, la un pas de un nou play-out

Dinamo a pierdut ultimul meci al anului calendaristic, de la Botoșani, scor 1-0. Alexandru Cîmpanu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 90, și a diminuat șansele ”câinilor” pentru un loc de play-off la finalul sezonului regular.
”Câinii” au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorul.

Ce jucători au fost prezenți la reunirea lui Dinamo

Portari: Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu
Fundași: Laurentiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Andrei Sin, Levent Oltay, Linas Klimavicius, Florin Bejan
Mijlocași: Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ricardo Grigore, Ahmed Bani, Ionuț Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou NDiaye, Roberto Strechie, Alin Lazăr, Andreas Mihaiu
Atacanți: Daniel Popa, Mihai Neicutescu (program recuperare), Robert Moldoveanu
Se vor alătura lotului în zilele următoare: Ante Puljic, Filip Mrzljak, Slavko Perovic, Mattia Montini si Armindo Brito.

Adauga un comentariu