BZI LIVE

LIVE VIDEO – Discuție cu Mary Eugenia Pană, președinte ACEBOP, despre „Legea mirosurilor” și industria cărnii din România, numai la BZI LIVE

Publicat: 24 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mary Eugenia Pană, președinte al Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine vine în Studioul BZI LIVE

Joi, 25 iunie 2020, începând cu ora 11:00, Mary Eugenia Pană, președinte al Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine, va fi în direct, prin intermediul Skype, într-o nouă ediție BZI LIVE. Temele de discuție abordate în cadrul emisiunii vor fi despre controversata „Lege a mirosurilor” care a fost adoptată de Parlamentul României și se așteaptă promulgarea Legii de către Președintele României.

Fermierii din toată ţara au semnat o petiție prin care solicita Președintelui Klaus Iohannis să nu promulge Legea care ar putea să falimenteze fermele zootehnice din ţară din cauza unor subiecte de campanie electorală. De asemenea, invitata moderatoarei Raluca Costin va discuta și despre situația cărnii din România în plină pandemie de Covid-19 dar și dacă fermierii se mai confrunta cu problema zilierilor, după reîntoarcerea lor în România.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro, sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu