BZI LIVE

LIVE VIDEO – Discuție despre plantațiile cu fructe de pădure ecologice, cu Alin Aignătoaei, producător, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 07 dec. 2022

Joi, 8 decembrie 2022, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent Alin Aignătoaei, producător din Iași, care deține o plantație cu fructe de pădure în satul natal. S-a apucat de agricultură după ce a renunțat la jobul într-o multinaționala. Tânărul producător va vorbi despre certificarea ecologică a plantațiilor cu fructe de pădure, care sunt cele mai potrivite soiuri pentru zona noastră, cum trebuie îngrijite în această perioadă dar și când apare profitul în cazul unei investiții în acest domeniu. Numărul solicitărilor pentru atestarea ecologică a plantațiilor cu fructe de pădure a crescut în ultimii ani, în Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu