Eveniment-Social

Divort in lumea buna a Iasului. Lovitura dura intr-o familie celebra de medici. Nu a mai rabdat escapadele amoroase ale sotului

Publicat: 24 mai 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
@ Medicul a luat aceasta decizie, dupa ce sotul a ajuns pe prima pagina a ziarelor din tara, in urma unui scandal de proportii finalizat cu retinerea si condamnarea acestuia @ 

Sefa Clinicii de neonatologie de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi a divortat. Prof. dr. Luminita Paduraru a decis sa puna capat unei casnicii in care de foarte multe ori a inchis ochii la escapadele amoroase ale sotului. Totul a culminat cu arestarea si apoi condamnarea acestuia, dupa ce una dintre studente l-a acuzat de tentativa de viol, santaj, luare de mita. Conf. dr. Dumitru Paduraru a fost condamnat in luna aprilie 2016 la doi ani de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de folosirea functiei in scop sexual si achitat pentru luare de mita si santaj.

Dumitru Paduraru a demisionat in luna februarie 2015, imediat dupa ce a fost retinut, de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa din Iasi unde era coordonatorul disciplinei de Anatomie. Fosta sotie este si cadru didactic la institutia de invatamant superior medical. Cei doi au un baiat care studiaza de cativa ani la Londra. Sefa Clinicii de la neonatologie s-a mutat in Copou, in casa parintilor si este sora conf. dr. Laurentiu Sorodoc, seful clinicii medicale de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. „Lasati-ma in pace. Nu mai sunt persoana publica”, a declarat Dumitru Paduraru.

Cei doi au de impartit o avere frumusica. Numai in Iasi detin vreo trei terenuri, alte doua in judetul Botosani si o casa de peste 330 metri patrati, situata langa Ciric. De-a lungul anilor, fostul sef de la Anatomie a fost implicat in nenumarate scandaluri. In luna aprilie 2010, Dumitru Paduraru a fost tinta unui atact cu bomba.

Autoturismul acestuia a explodat in apropiere de casa acestuia, pe atunci locuia in Copou, in casa socrilor. Dispozitivul nu a functionat cum trebuie si fostul profesor a scapat cu viata. Cu cateva luni in urma de acest incident, profesorul condamnat pentru ca se folosea de functia pe care a detinut-o la Institutul de Anatomie in scop sexual, a fost batut crunt.

Dumitru Paduraru a fost lovit de mai multe ori peste fata cu un box pe care il avea pe mana unul dintre agresori. Acesta a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind adus la spital de cumnatul sau, medicul Laurentiu Sordoc si un alt apropiat al familiei, prof. dr. Dragos Pieptu. Paduraru a avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale. In Universitatea de Medicina s-a discutat atunci de o razbunare a unei familii de machedoni din Constanta, a carei fiica, studenta la UMF, fusese violata de Dumitru Paduraru. 

Adauga un comentariu