Cancan ultimă oră

Divorț răsunător în showbiz. Au decis să pună punct după trei ani de la căsătorie

Publicat: 04 iun. 2020

Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, după ce toată lumea credea că formează un cuplu extrem de frumos. La trei ani de la căsătorie, Julianne Hough și Brooks Laich și-au anunțat despărțirea. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. Cunoscuta actriță și soțul său și-au spus adio după aproape trei ani de căsătorie. Deși toată lumea credea că cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, se pare că a intervenit o ruptură între ei, așa că au decis să îi anunțe și pe fanii lor, înainte să afle presa de această situație dificilă.

„Am luat cu drag și cu atenție timpul necesar pentru a ajunge la decizia noastră de a ne separa”, a declarat perechea într-o declarație comună.

„Împărtășim o abundență de dragoste și respect unul față de celălalt și vom continua să ducem cu inimile noastre din acel loc. Vă solicităm să respectați confidențialitatea și discreția noastră”, au transmis cei doi, extrem de afectați de întreaga situație.

Julianne Hough, cunoscută pentru rolurile sale din Harry Potter și Burlesque

În 2016, Julianne Hough a jucat rolul lui Sandy în producția de televiziune de Grease. În plus, a fost jurat al emisiunii America’s Got Talent pentru sezonul din 2019. De asemenea, a jucat în Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, dar și în Burlesque, Safe Haven ori Footloose. Evan Brooks Laich, fostul soț al vedetei, esre un jucător profesionist de hochei pe gheață, iar în anul 2014 s-a aflat că are o relație cu Julianne. În 2015 și-au oficializat relația pe Instagram, anunțând că s-au logodit. În 2017, s-au căsătorit în fața rudelor și a prietenilor lor.

Adauga un comentariu