Economic Local

DN 2 a fost modernizat! În aceste momente se realizează marcajul rutier – FOTO

Publicat: 13 nov. 2019

O nouă investiţie rutieră finalizata de CNAIR şi DRDP Iaşi! În aceste momente, pe Drumul Naţional 2 se realizează marcajul rutier. Concret, marcajul se realizează intre localităţile Gherăeşti (Neamţ) şi Cristeşti (Iaşi).

Directorul DRDP, Mugurel Laicu scrie, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că, după decenii de promisiune, drumul a fost modernizat:

” După câteva decenii de promisiuni din partea unora și așteptări din partea altora, în acest an am reușit modernizarea DN2 între Castelul de Apă de la Roman Jud Neamț- Cristeşti ( Porțile Bucovinei) Jud Iaşi pnă la intrarea în mun Suceava. Este o nouă realizare a colectivelor CNAIR-DRDP IAŞI și autorități locale din Județele Neamţ, Iaşi, Suceava, care oferă o arteră de circulație modernă, ce asigură confort în trafic, siguranța privind circulația rutieră și nu în ultimul rând o mai bună planeitate și rugozitate !” se arată în postare.loading...

Comentarii
  • DN 2 între Castelul Cu Apa si Draguseni a fost modernizat acum 10 ani de către firma UMbe, într-adevăr dl Laicu constata ca aceasta firma a făcut lucruri de mântuială si el acum, corect, a rezolvat problema. Intrebarea e …. cum de dl Ovidiu Mugurel pe pagina de fb ridica in slavi firma UMbe, ????

Adauga un comentariu