Local

Doamna preoteasă Dinu Claudia-Elena a fost diagnosticată cu o boală grea. Aceasta are nevoie de sânge și trombocite

Publicat: 03 mart. 2021
Donare de sânge
Donare de sânge

Doamna preoteasă Dinu Claudia-Elena a fost diagnosticată acum câteva luni cu o boală grea, iar ieșenii și apropiații familiei părintelui Adrian Dinu s-au mobilizat și au donat sânge și trombocite pentru ca viața să revină la normal. Luna aceasta începe cea de-a doua etapă de recoltare, iar doamna Claudia are nevoie în continuare de susținerea noastră.

Familia pr. Adrian Dinu trece de câteva luni prin momente dificile iar comunitatea ieșeană s-a mobilizat și a donat sânge pentru a o susține pe doamna preoteasă Claudia Elena Dinu, care a fost diagnosticată cu o boală grea. Doamna Claudia are nevoie în continuare de transfuzii de sânge și de trombocite pentru tratament. Mai multe detalii ne-a oferit Mădălin Păsărin, un apropiat al familiei părintelui profesor: „Întâi de toate, dimpreună cu familia părintelui Dinu Adrian, dorim să muțumim tuturor pentru dragostea și sprijinul oferit doamnei preotese.

În continuare avem rugămintea să fiți alături de noi în acest demers, deoarece drumul este lung și nevoia de donatori e din ce în ce mai mare. Pe data de 8 martie 2021 va începe cea de-a II-a perioadă de recoltare de sânge și trombocite, indispensabile pentru doamna preoteasă. Apelăm din nou la toți cei care întrunesc condițiile necesare să contribuie și acum la campania de donare. Totodată, vă rugăm să faceți cunoscut acest mesaj și să îl transmiteți prietenilor dumneavoastră, cunoștințelor, colegilor, pentru că orice ajutor oferit reprezintă o jertfă deosebită și absolut necesară. Donatorii pot merge la Centrul de Transfuzii din Iași, pentru a dona sânge și trombocite, specificând că acestea sunt destinate doamnei Dinu Claudia-Elena. Vă mulțumim anticipat pentru ajutor și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea”.

Donatori trombocite CTU

doar bărbați
vârsta greutate >60 kg, să fie sănătoși
fără consum de aspirină sau antiinflamatoare în ultimele cinci zile
venele să permită recoltarea de sânge
trombocite >200000/mmc
fără consum de alcool în ultimele 48 de ore
să bea lichide (apă, ceai, suc, iaurt) cel puțin jumătate de litru
procedura durează o oră
CTS

femei și bărbați
vârsta 18-50 de ani
greutate minim 60 de kg
să fie sănătoși
Cei care doresc să doneze trombocite sau sânge, sunt așteptați de luni până vineri, între orele 07.00-13.00, la Centrul de Transfuzii Iași, str. Nicolae Bălcescu, nr. 21, și sunt rugați să menționeze numele doamnei Dinu Claudia Elena.

Comentarii
Adauga un comentariu