Magazin

Doctorul Constantin Stan, despre sotia lui: ‘Daca un chirurg crede ca poate sa schimbe fata Andreei Berecleanu inseamna ca mai bine se apuca de altceva’

Publicat: 15 ian. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doctorul Constantin Stan despre sotia lui Daca un chirurg crede ca poate sa schimbe fata Andreei Berecleanu inseamna ca mai bine se apuca de altceva
1

Andreea Berecleanu si doctorul Constantin Stan formeaza de cativa ani un cuplu solid, model pentru orice casnicie: pana sa se gaseasca unul pe celalalt, fiecare a mai avut cate un mariaj. Doctorul Stan  are o fiica de 34 de ani, casatorita, iar Andreea Berecleanu se mandreste cu Eva,  16 ani, si Petru, 12 ani, copii cu educatie temeinica, care sunt incurajati sa-si urmeze pasiunile si sa fie independenti, desi parintii ii supravegheaza indeaproape.

Intr-un interviu in exclusivitate acordat in exclusivitate OK Magazine, Andreea si Constantin, fiecare dintre ei un reper profesional in cariera aleasa, vorbesc si de profesie, dar si de viata de familie. Unul dintre secretele bunei functionari ale casniciei lor este ca, desi sunt pana peste masura de educati, isi gasesc timp pe care sa-l petreaca impreuna cu familia. Prezentatoarea principalei editii de stiri a Antenei 1, “Observatorul” de la ora 19,00, afirma, printre altele, ca: “traiesc alaturi de un om complet diferit fata de toate persoanele, barbati si femei, pe care le-am cunoscut, cu o putere infinita de munca, cu o energie incredibila. E un exemplu din punctul asta de vedere. Dar iti spun eu si ce-a invatat el de la mine. A invatat sa traiasca sambata si duminica, sa se bucure in weekend, sa iasa pe strazi si sa profite de vremea frumoasa”.

Andreea Berecleanu, mesaj dur dupa crima de la Dristor 1: "Au fost doar cativa calatori care…"

Andreea Berecleanu arata incredibil de bine in continuare, motiv pentru care nu sunt putini cei care spun ca beneficiaza de secretele tineretii fara batranete multumita sotului sau, unul dintre cei mai buni doctori esteticieni romani. Doctorul Stan raspunde transant intrebarii puse de redactorul OK Magazine. 

“Am avut mai intai discutii cu fiica mea cea mare, care acum are aproape 34 de ani. A venit la mine dorind sa-si modifice nasul, am incercat sa prelungesc perioada acelei decizii, dupa care n-a mai interesat-o. Apoi a vrut sa-si mareasca sanii, i-au crescut, a vrut sa-i faca mai mici si tot asa. Important este ca am vrut sa evit intrarea in aceasta poveste, fiindca orice interventie chirurgicala are consecinte pe termen lung. Eva e foarte preocupata de retelele de socializare, cum spuneam… Pana acum nu s-a pus aceasta problema la ea”, afirma el.

Andreea continua: “Marele meu avantaj este ca lumea ma cunoaste de 25 de ani, timp in care eu nu m-am schimbat. Sunt ridurile de expresie, firesti cu varsta, dar trasaturile mele au ramas aceleasi printr-un noroc al genei, asa incat rautatile de genul „Andreea s-a schimbat pentru ca s-a maritat cu un chirurg estetician“ sunt contrazise de istoricul meu. Sunt o persoana expusa publicului de la 18 ani”. Dr. Stan conchide: “Daca un chirurg crede ca poate sa schimbe fata Andreei Berecleanu inseamna ca mai bine se apuca de altceva”.

Adauga un comentariu