National

Doi „finaliști“ pentru preluarea echipei naționale

Publicat: 19 nov. 2019

După meciul României cu Spania, Cosmin Contra și-a anunțat demisia. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a declarat că va începe demersurile pentru găsirea unui nou antrenor.

Oficialul a numit doi dintre candidații care vor fi în „cărți” pentru preluarea României. Aceștia sunt Gheorghe Hagi și Dan Petrescu. Ei au fost doriți și înaintea numirii lui Contra din 2017, dar au refuzat.

„Trebuie să vorbesc cu colegii mei din zona tehnică, să urmez procedurile de la FRF şi apoi să mergem la preşedinte, iar preşedintele să ne aprobe propunerea. Aveţi încredere, sunt oameni cu istorie în fotbal, alegerea va fi echilibrată.

Data trecută, primii ofertaţi au fost Dan Petrescu şi Gică Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenţi, dar în fotbal există un risc, a încercat, nu a reuşit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. Aş fi un nebun să zic că nu sunt în vederi Petrescu şi Hagi! Ideea e să vrea şi ei.” , a declarat directorul tehnic al FRF. Acesta a precizat că nu se pune problema ca el să conducă România în barajul de calificare la Campionatul European din Liga Națiunilor.

Vineri va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea adversarilor din Ligă. România va juca, în semifinale, împotriva Scoției sau Islandei, în deplasare, iar adversara din finală, dacă se va califica, va fi stabilită ulterior.loading...

Adauga un comentariu