Actualitate

Doi jandarmi din București, infectați cu COVID-19. Unul dintre ei s-a ales cu dosar penal

Publicat: 26 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi jandarmi din București infectați cu COVID-19. Unul dintre ei s-a ales cu dosar penal

Doi jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Momentan se cunosc detalii doar despre primul jandarm infectat.

„Una dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 este jandarm la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, care a contactat virusul în cadru familial. La nivelul unității au fost luate de urgență toate măsurile necesare referitoare la izolarea, atât a jandarmului în cauză, cât și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect”, a anunţat joi Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea acestuia i s-a deschis dosar penal pentru că a ascuns faptul că a intrat în contact cu o persoană infectată.

„Având în vedere faptul că în spațiul public au fost lansate acuzații la adresa să, conducerea instituției a decis să informeze unitatea de parchet competentă, pentru lămurirea tuturor aspectelor”, se mai arată în comunicat, cu referire la dosarul penal deschis cu privire la primul jandarm infectat cu COVID-19.

Adauga un comentariu