Local

Doi pompieri ieșeni aleargă pentru copiii cu autism! Ultramaraton AUTISM 24h pe stadionul din Iaşi – FOTO/ VIDEO

Publicat: 03 mai 2020

Pe 2-3 mai se desfășoară o ediție specială a competiției de alergare Ultramaraton AUTISM 24h.

Anul acesta concursul umanitar nu se mai desfășoară pe plaja din Mamaia, fiecare dintre cei 150 de participanți alergă acasă sau pe un traseu ales, cu condiția să îndeplinească condițiile legale pentru această perioadă.
Concursul – ajuns la ediția a patra – este dedicat strângerii de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie și suport emoțional pentru copiii cu autism.

Condițiile de terminare a concursului sunt ca participanții să parcurgă o distanță de minim 100 de km și transmiterea video online, către organizator, a cursei.

Startul s-a dat în această dimineață , sâmbăta 2 mai, la ora 10:00, în direct pe Facebook și YouTube, iar finișul va avea loc mâine, duminică 3 mai, la finalul celor 24 de ore de alergare.

Cei doi pompieri ieșeni, Coman Andrei și Buzdugan Marius, aleargă pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași, finalul cursei urmând a fi transmis live și pe pagina de Facebook a Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași.
Să fim și noi alături de ei cei care aleargă și să susținem această cauză prin donații pentru acești copii care au nevoie de sprintul nostru, al tuturor.

Adauga un comentariu