Actualitate

Doi tineri, de 16 și 19 ani, au murit carbonizați într-un accident rutier produs la Galați

Publicat: 30 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi tineri de 16 și 19 ani au murit carbonizați într-un accident rutier produs la Galați
Șoferul camionului a fost transportat la spital în stare de șoc

Un accident de circulaţie s-a produs marţi dimineaţă, 30 ianuarie, pe DN 24, în localitatea Berheci, între un autoturism şi un autocamion, ambele autovehicule luând foc în urma impactului, informează ISU Galaţi, conform Agerpres.

„Accident rutier urmat de incendiu, produs între un autoturism şi un autocamion, pe DN 24, în localitatea Berheci. Autovehiculele au fost cuprinse de incendiu. Posibil persoană aflată în autoturism. Se acţionează pentru lichidarea incendiului. Se intervine cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un elicopter SMURD”, potrivit ISU Galaţi.

Două persoane, pasageri ai autovehiculului, au fost găsite carbonizate, conform Ziarul Tecucean. Cele două victime nu au reușit să iasă din mașină după impact.

Circulaţia este blocată în zonă pe ambele sensuri

Șoferul camionului a fost transportat la spital în stare de șoc.

„În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani și un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat.

În acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri”

Adauga un comentariu