Actualitate

Doina Teodoru și adevărata relație cu Mihai Bendeac. S-a zis că ar fi marea dragoste a actorului

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Doina Teodoru și adevărata relație cu Mihai Bendeac. S-a zis că ar fi marea dragoste a actorului
Doina Teodoru a fost feblețea lui Mihai Bendeac, acestuia aprinzându-i-se călcăiele după ea

Unele zvonuri cu privire la Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, aduc la lumină faptul că ar fi avut o relație cu Mihai Bendeac. Tânăra actriță s-a făcut remarcată pe scena iUmor, emisiune pe care a și câștigat-o în 2017. Din câte se pare Doina Teodoru l-a fermecat pe Mihai Bendeac, care a făcut tot posibilul ca aceasta să apară în serialele „În puii mei” și „Băieți de oraș”.

Doina Teodoru este iubita celebrului chef Cătălin Scărlătescu, de la Antena 1. Însă, înainte ca tânăra să ajungă în brațele lui, actrița a avut o legătură destul de strânsă cu Mihai Bendeac. Cel din urmă a fost fermecat de ea de-a dreptul, în special de caracterul ei jovial, dar mai ales de aspectul său fizic.

Doina Teodoru, relație cu Mihai Bendeac?

În anul 2017, s-a creat o întreagă polemică în jurul Doinei Teodoru, care devenise preferata lui Mihai Bendeac la iUmor. Foarte multă lume suspecta la acea vreme că pentru tânăra actriță s-ar fi tras niște sfori, deoarece a apărut în serialele „În puii mei” și „Băieți de oraș”. Mihai Bendeac a negat totul, spunând că sunt niște vorbe spuse de cârcotași și care nu-și au rostul.

Și totuși, lucrurile par să fie un pic diferite, mai ales în ceea ce o privește pe Doina Teodoru. Chiar dacă reușise să atragă simpatia lui Mihai Bendeac, actrița nu pare să fi fost atrasă de el și chiar nu a ezitat să spună ironii la adresa acestuia.

„Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta”, a declarat Doina Teodoru despre Mihai Bendeac, după ce actorul a ales să încheie colaborarea cu Antena 1.

Cum a cunoscut celebritatea Doina Teodoru

Doina Teodoru a făcut senzație pe scena de la „iUmor”. A reușit să câștige atât simpatia publicului, dar mai ales cea a juraților. Și nu e doar atât. Doina a câștigat cea de-a treia ediție a emisiunii iUmor, de la Antena 1. Glumele și ironiile destul de acide la adresa membrilor din juriu au făcut ca actrița să fie îndrăgită destul de repede chiar și de către jurați.

Astfel, după câștigarea show-ului, până la celebritate nu a mai fost decât un singur pas, drept dovadă fiind spectacolele și fanii pe care i-a câștigat. Totodată, Doina Teodoru a fost și feblețea lui Mihai Bendeac. Fostului jurat de la iUmor i s-au aprins călcăiele după ea, dar, din păcate, nu a fost norocos.

Iar seria ghinioanelor a continuat pentru Mihai Bendeac, care de ceva vreme a încheiat și colaborarea cu Antena 1. Asta în timp ce Doina Teodoru câștigă teren în trustul Intact, cea mai recentă reușită a ei fiind participarea la America Express, alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu.

Comentarii
Adauga un comentariu