Cancan ultimă oră

Doinița Oancea revine pe micile ecrane cu un nou proiect. În ce serial va juca actrița?

Publicat: 31 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doinița Oancea revine pe micile ecrane cu un nou proiect. În ce serial va juca actrița
Doinița Oancea revine pe micile ecrane cu un nou proiect. În ce serial va juca actrița?

Doinița Oancea s-a focusat în ultimii ani pe afacerile personale și nu a mai acordat atenție rolurilor din seriale, filme sau piese de teatru. Actrița a devenit celebră pentru serialul „Inimă de ţigan”, urmate de seriale precum: „Regina”, ”Fructul Oprit” și “Sacrificiul”.

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România. Aceasta a avut succes atât în țară, cât și peste hotare, făcându-se remarcată în anul 2007, atunci când a interpretat rolul Minodorei, fiica lui State Potcovaru, în telenovela „Inimă de țigan”. Actrița a reușit să câștige inimile românilor cu frumusețea și talentul ei.

Doinița Oancea revine în lumea serialelor TV

Doinița Oancea și Alexandru Ion sunt doi tineri actori din noua generație, care fac parte din distribuția noului serial „Lia”, produs de Ruxandra Ion și difuzat în perioada ce urmează.Cei doi actori joacă rolurile lui Gabi și Pavel, un cuplu de soț și soție în serial și totodată personaje cu roluri-cheie în poveste. De asemenea, din distribuție va face parte și Carmen Ionescu și Bebe Cotimanis, care vor forma un cuplu pentru prima dată.

Personajul interpretat de Doinița Oancea, Gabi, este o soție manipulatoare, care știe tot ce se petrece în casă.

Serialul îi oferă posibilitatea Doiniței Oancea să revină în platoul de filmare alături de oameni și colegi dragi ei. Actrița a mărturisit că se bucură că face parte din acest proiect și a rezonat încă de la primele replici cu personajul pe care îl interpretează.

„ Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii. Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă!”, a mărturisit Doiniţa Oancea.

Alexandru Ion va fi colegul de platou al Doiniței Oance

Alexandru Ion va juca în noul serial alături de Doinița Oancea. Cei doi vor forma un cuplu de soț și soție, Gabi și Pavel.

Rolul interpretat de Alexandru Ion este cel al lui Pavel, fratele mai mare al lui Petru (rol interpretat de Ștefan Floroaica), dar aflat în permanență în umbra lui.

„Îmi place să cred că Pavel va fi o pată de culoare și o sursă de umor, dar și un veritabil om din umbră, capabil de acțiuni profund neașteptate. Mă bucură deopotrivă să revin în această echipă și să joc o tipologie mai degrabă nouă pentru mine, mai ales că asta se întâmplă într-un context care oferă ocazia unei dezvoltări ample, pe parcursul unui număr mare de episoade”, a declarat Alexandru Ion.

Adauga un comentariu