International

Doliu în cinematografie. Actrița Anne Heche a murit: „Cerul are un nou înger”

Publicat: 12 aug. 2022
Anne Heche zâmbește
Actrița Anne Heche a murit

Actrița americană Anne Heche, care a jucat în filme precum Donnie Brasco, Catfight și remake-ul Psycho, nu și-a mai revenit după ce a fost grav rănită într-un accident de mașină pe 5 august.

Vestea a fost confirmată de prietena ei, Nancy Davis, care a scris pe Instagram.

„Cerul are un nou înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, amuzantă, simpatică, îndrăgită și frumoasă Anne Heche a plecat în Rai. Îmi va lipsi teribil de mult și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit”, relatează theguardian.com.

Starul de la Hollywood a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui teribil accident

Starul de la Hollywood a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui teribil accident, ce a avut loc săptămâna trecută, în Los Angeles. Familia acesteia a transmis joi, 11 august, un comunicat despre starea ei de sănătate.

Aceştia nu se așteaptă ca Anne Heche să supraviețuiască leziunii cerebrale pe care a suferit-o în urma accidentului și este menținută în viață de aparate pentru a se determina dacă organele ei sunt viabile.

Actriţa Anne Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids, Toy Boy.

A primit șanse minime de supraviețuire

După ce a trecut printr-un accident rutier extrem de grav, actrița Anne Hechea primit șanse minime de supraviețuire. Joi seara, 11 august, familia şi prietenii actriţei câştigătoare a Emmy au lansat o declaraţie prin care anunţa că starea de sănătate a starului nu pare să se amelioreze.

„Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală și rămâne în comă, în stare critică. Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască. A fost fost o dorință veche a ei să-și doneze organele și este menținută în viață pentru a se determina dacă unele sunt viabile”, se arată în declarație.

Familia lui Heche au descris-o pe aceasta ca având „o inimă uriașă” și „spirit generos”.

„Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a văzut răspândirea bunătății și a bucuriei ca fiind munca vieții ei – în special mișcând acul pentru a accepta pe cine iubești. Ea va fi amintită pentru onestitatea ei curajoasă și va lipsi foarte mult lumina ei”, a continuat declarația.

Mașina lui Anne Heche a lovit o casă și a luat foc

Săptămâna trecută, actrița Anne Heche a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii din Los Angeles au avut nevoie de 65 de minute pentru a putea stinge focul.

Incendiul s-a propagat în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Anne Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările. În urma accidentului, actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită, aceasta suferind arsuri grave. Potrivit surselor media americane, șoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială, iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Anchetatorii sunt de părere că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Conform declaraţiei Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche, şi a fost transportată la spital.

„Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”, a declarat un vecin.
Adauga un comentariu