International

Doliu în lumea boxului. Un mare pugilist a decedat

Publicat: 18 mart. 2020

Fostul mare pugilist şi antrenor Roger Mayweather a murit.

Fostul mare pugilist şi antrenor Roger Mayweather a murit la vârsta de 58 de ani. Campion mondial WBA la categoria superpană şi WBC la categoria semimijlocie-uşoară şi IBO, la categoriile semimijlocie-uşoară şi semimijlocie, Roger era unchiul lui Floyd, pe care l-a și antrenat.

Roger Mayweather a fost un membru cheie al echipei de antrenori a lui Floyd Mayweather și a fost campion mondial WBA la categoria superpană şi WBC la categoria semimijlocie-uşoară şi IBO, la categoriile semimijlocie-uşoară şi semimijlocie. În ultimii ani, sănătatea lui Roger Mayweather s-a deteriorat.

Boxul, principalul vinovat

În 2015, Floyd dădea vina pe box pentru că a dăunat creierului unchiului său. „Unchiul meu Roger Mayweather a pierdut o mulţime de amintiri din cauza boxului. Are doar 50 de ani dar pare că este un bătrân de 80 de ani”, spunea Floyd la acel moment.

Roger l-a antrenat pe Floyd Mayweather între 2000 şi 2012.

Această tragedie în familia Mayweather vine după ce, în urmă cu doar câteva zile, fosta parteneră a lui Floyd Mayweather a fost găsită moartă în maşina parcată în faţa casei sale.

Adauga un comentariu