International

Doliu în lumea filmului! Actorul Lou Cutell a murit. Era cunoscut pentru rolurile din „Seinfeld” și „Grey’s Anatomy”

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Actorul Lou Cutell, cunoscut pentru rolurile din seriale de televiziune precum „Seinfeld” și „Grey’s Anatomy”, a încetat din viață, la vârsta de 91 de ani. Are în spate o carieră de peste 60 de ani.

Anunțul decesului acestuia a fost făcut pe Facebook, de un prieten apropiat: „după 91 de ani și o viață fabuloasă, prietenul meu Lou Cutell s-a dus acasă”.

„M-a dus la casa lui Lucille Ball în 1986. Odihnește-te în pace, Lou”, a scris Mark Furman, alături de fotografiile decedatului, scrie Independent.

Până în prezent nu a fost anunțată o cauză a morții actorului.

Lou Cutell a debutat în lumea filmului în anul 1961, când a interpretat rolul lui William Berry în producția de pe Broadway a Young Abe Lincoln.

S-a născut la New York City, la 6 octombrie 1930 și, ulterior, s-a mutat la Los Angeles, unde a absolvit Universitatea din California.

Primul său sezon de televiziune a venit în 1964, când a apărut într-un episod din „The Dick Van Dyke Show”. De acolo, a continuat să interpreteze diverse roluri într-o serie de seriale de televiziune clasice, inclusiv „The Wild Wild West” (1968), „The Mary Tyler Moore Show” (1974), „Starsky & Hutch” (1976), „The Bob Newhart Show” (1974 și 1978) și „Kojak” (1978), precum și un rol recurent în „Alice” (1983-1984).

Ultima apariție a sa într-un serial a fost în 2015, într-un episod din „Anatomia lui Grey”.

Luni, 22 noiembrie 2021, actorul Joey Morgan a murit la vârsta de 28 de ani.

Doliu în lumea filmului. Joey Morgan a murit la vârsta de 28 de ani

Joey Morgan, cunoscut pentru rolul său din filmul „Scout’s Handbook for the Zombie Apocalypse” din 2015, „Flower” și „Compadres”, a decedat. Acesta avea doar 28 de ani.

Actorul a murit duminică dimineață, potrivit unei declarații transmise de agentul său pentru The Hollywood Reporter. Nu au fost oferite detalii despre cauza morții sale.

„A fost un șoc, ne va lipsi foarte mult”, a declarat agentul pentru revista „The Hollywood Reporter”.

Regizorul de la Scouts, Christopher Landon, i-a adus un omagiu actorului pe Twitter:

„Joey Morgan a intrat în viața mea acum aproape nouă ani. Era liniștit, amuzant, inteligent și grijuliu. Iar când porneau camerele, era magnetic. Vestea morții sale este sfâșietoare. Sunt onorat că l-am cunoscut”.

Originar din Chicago și frate al actorului Trevor Morgan, Joey și-a făcut debutul în film în comedia de groază Landon, jucându-l pe Augie Foster, unul dintre cei trei cercetași care își apără orașul împotriva strigoilor din titlu. A jucat alături de Tye Sheridan și Logan Miller, care i-au jucat pe ceilalți doi Scouts, și cu Cloris Leachman, Lucas Gage și Sarah Dumont.

Următorul casting important al lui Joey a fost ca un adolescent hacker de computer în comedia de lungmetraj Campadres din 2016, cu Omar Chaparro și Eric Roberts.

În anul următor, a jucat împreună cu Zoey Deutch în Flower, o comedie întunecată despre un grup de adolescenți care storc bani de la presupuși pedofili. De asemenea, în distribuție au mai fost Kathryn Hahn, Tim Heidecker și Adam Scott. După debutul filmului la Festivalul de Film de la Tribeca, Indie Wire l-a numit pe Joey drept unul dintre talentele de izbucnire a festivalului din acel an.

Adauga un comentariu