National

Doliu în lumea medicală! Un cunoscut medic a murit după ce s-a aventurat în munţi

Publicat: 07 iun. 2020

Un medic de doar 31 de ani din Brașov a fost găsit mort într-o zonă montană greu accesibilă. Un turist a fost cel care l-a zărit într-o prăpastie. Salvamontiștii au intervenit cu un elicopter pentru a-i recupera corpul.

Corpul neînsuflețit al medicului a fost văzut sâmbătă de un turist, sub Vârful Zbirii, într-o zonă de gol alpin. Se pare că medicul s-ar fi prăbușit în gol 100 de metri, după ce s-a apropiat de marginea hăului. Cadavrul a zăcut câteva zile în prăpastie. Corpul neînsuflețit al medicului brașovean se afla într-un gol sub poteca pe care au trecut foarte mulți turiști.

Potrivit România TV, deoarece zona este foarte greu accesibilă, salvamontiștii au cerut ajutorul elicopterului SMURD Târgu Mureș.

Doi salvamontiști din Zărnești au legat cadavrul medicului pentru a putea fi ridicat de elicopter. Corpul neînsuflețit a fost coborât la baza muntelui, de unde a fost preluat de lucrătorii de la Laboratorul de Medicină Legală Brașov. Cadavrul va fi autopsiat pentru a se stabili dacă medicul a căzut sau a fost împins în prăpastie.

Adauga un comentariu