International

Doliu în lumea modei. S-a stins la 47 de ani

Publicat: 14 oct. 2019

Veste tristă în lumea modei! Una din cele mai influente creatoare de modă din Grecia , Sophia Kokosalaki, a murit la vârsta de 47 de ani, a anunţat luni Ministerul Culturii din această ţară.

Sophia Kokosalaki
Sophia Kokosalaki

Creatoarea greacă, care locuia la Londra, a avut drept cliente o serie de vedete. Printre acestea se numără Kate Hudson, Cristina Ricci, Tilda Swinton, Jennifer Connelly, Helen Mirren, Keira Knightley şi Diane Kruger. Ministrul Culturii din Grecia, Lina Mendoni, a declarat că :

„Este extrem de tristă vestea morţii unei persoane tinere. Un spirit creativ, o femeie dinamică care a reuşit pe cont propriu şi a strălucit timp de 20 de ani în lumea dură şi concurenţială a modei internaţionale”.

Sophia Kokosalaki a creat costumele pe care sportivii le-au purtat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004. Sophia Kokosalaki a creat ținute pentru staruri de la Hollywood, deseori inspirate de Grecia antică.

„O pierdere enormă pentru lumea modei… Talentul tău era ieşit din comun”, a postat un mesaj, pe Instagram, creatorul de modă grec Vassilis Zoulias.loading...

Adauga un comentariu