National

Doliu în lumea muzicii populare! A murit la doar 43 de ani

Publicat: 30 iul. 2021
Doliu în lumea muzicii populare A murit la doar 43 de ani
Aflăm astăzi, cu mare durere în suflet, că a plecat dintre noi un mare artist al stand-up-ului modern

Un tânăr cântăreţ din Vorona, stabilit într-o mică comunitate românească din Italia, a murit la doar 43 de ani după o operaţie la stomac.

Venit în ţară, Marius Elcu a fost internat la finele lunii iunie la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, din cauza unor probleme la stomac. Acesta avea hemoragie digestivă, iar medicii au fost nevoiţi să îl opereze de urgenţă, din cauza agravării stării sale. După operaţie, sănătatea acestuia a părut că se îmbunătăţeşte, fiind diagnosticat cu un ulcer duodenal penetrant. Din păcate, starea lui s-a înrăutăţit din nou, peste câteva săptămâni fiind iar internat în spital, în stare gravă, cu hemoragie digestivă. Acesta a ajuns pe secţia de reanimare, însă din păcate, pe data de 27 iulie, organismul a cedat, medicii pronunţând decesul, în ciuda eforturilor de a-l stabiliza.

Acum, întreaga comunitate din Vorona, dar şi din Italia, este în doliu. „O voce minunată, ce te liniştea sufleteşte, un caracter bun, un dascăl minunat. A participat la toate festivităţile culturii româneşti, a încântat cu glasul dulce, a liniştit cu graiul sincer. Respectul şi onoarea i se citeau pe chip. Drum lin către îngeri, dragul nostru Marius!”, este una din multele postări din mediul online.
Adauga un comentariu