International

Doliu în lumea muzicii. Unul dintre cei mai îndrăgiți DJ a decedat

Publicat: 17 feb. 2020

Este doliu Dj-ul şi producătorul Andrew Weatherall a murit, luni dimineață, la spital. Potrivit informațiilor făcute publice de către managerul său, acesta suferea de o embolie pulmonară. Tragica veste a morții lui Andrew Weatherall a fost transmisă de managerul acestuia, prin intermediul unui comunicat de presă, scrie RTV.

„Ne pare rău să anunțăm că Andrew Weatherall, cunoscutul DJ și muzician a murit în primele ore ale acestei dimineți, luni 17 februarie 2020, la Whipps Cross Hospital, Londra. Cauza morții a fost o embolie pulmonară. El a fost tratat la spital, dar, din păcate, cheagul de sânge a ajuns la inima lui. Moartea sa a fost rapidă și pașnică. Familia și prietenii săi sunt profund întristați de moartea sa și își iau timp pentru a-și aduna gândurile. Anunțuri suplimentare privind aranjamentele funerare vor fi făcute la timp”.

Fanii și colegii acestuia au postat mesaje sfâșietoare în care și-au prezentat omagiile pentru cunoscutul DJ. Colegul său de DJ, Dave Haslam, a postat un mesaj pe Twitter: „Nu-mi vine să cred că scriu asta. #RIP Andrew Weatherall (6 aprilie 1963 – 17 februarie 2020). Unul dintre cei mai mari, mai drăguți, distractivi tipi pe care i-am cunoscut vreodată”.

„Cred că nu am pierdut niciodată acel lucru pe care l-am avut când aveam 12 ani și îmi invitau colegii în jurul casei mele”, declara Andrew Weatherall, într-un interviu acordat în 2016 publicației The Guardian.loading...

Adauga un comentariu