National

Doliu în lumea politică! Un primar PSD a decedat într-un accident rutier – Video

Publicat: 22 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în lumea politică Un primar PSD a decedat într-un accident rutier - Video
Luminița Constantinescu a fost unul din cei mai buni realizatori din Redacţia muzicală. Plină de imaginație și cu o voință de fier, făcea totul cu pasiune, punând mult suflet.

Doi bărbaţi, între care primarul PSD al comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, au murit, iar alte 3 persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs, miercuri seară, pe DN2 D, între Focşani şi Boloteşti, anunță news.ro. Din primele date furnizate de IPJ Vrancea, accidentul s-a produs pe şoseaua umedă. Un autoturism care se deplasa dinspre Focşani către Boloteşti, ajuns în curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară plină cu lemne.

În urma impactului extrem de violent, maşina plină cu lemne s-a răsturnat în afara şoselei, în timp ce autoturismul a fost distrus. În urma producerii accidentului a rezultat decesul unei persoane din autoturism şi al şoferului camionului, dar şi rănirea gravă a altor 2 persoane şi rănirea uşoară a alteia. Unul dintre decedaţi este primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, care se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autocamionul încărcat cu lemne.

În urmă cu câteva săptămâni un alt primar al PSD a decedat

Primarul PSD al localităţii prahovene Valea Călugărească a murit fulgerător, la vârsta de numai 56 de ani! Vasilică Neacșu, unul dintre cei mai cunoscuți primari prahoveni pentru atașamentul față de comunitatea locală, primar pentru o perioadă de trei mandate al comunei Valea Călugărească, s-a stins din viață, în noaptea de duminică spre luni.

Vestea i-a șocat pe locuitorii din Valea Călugărească și pe colegii săi din Partidul Social Democrat, pentru că nimeni nu știa că edilul să fi avut probleme de sănătate.

În luna aprilie a acestui an, Vasilică Neacșu a împlinit vârsta de 56 de ani, fiind – în ciuda vârstei – unul dintre cei mai longevivi primari social-democrați din județul Prahova.

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a transmis un mesaj, ieri dimineață, prin care și-a exprimat regretul față de decesul fulgerător al edilului din Valea Călugărească:

“Sunt profund afectat de această veste tristă! Am avut o colaborare excelentă cu domnul Vasilică Neacșu, un om sufletist, jovial și foarte atașat de comunitatea pe care a reprezentat-o din 2008 și până în prezent, un bun prieten și coleg. Transmit familiei îndoliate sincere condoleanțe! Le sunt alături în aceste clipe grele! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

„Suntem foarte triști. Echipa social-democrata de la Prahova a pierdut un lider puternic. Colegul şi prietenul nostru Neacșu Vasilică, primar de suflet și de facto al comunei Valea Călugărească, a plecat dintre noi. Nu ne pregăteşte nimeni pentru astfel de momente, de aceea singurul lucru pe care îl putem face este să ne exprimăm durerea şi frustrarea prin cuvinte.

Cu tristețe în suflet, plângem alături de familie! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te aibă în pază!”, transmite PSD Prahova.

Adauga un comentariu