National

Doliu in lumea presei! A murit Dana Dobre

Publicat: 07 iun. 2020
dana dobre

Jurnalista Dana Dobre a murit la vârsta de 56 de ani, vestea trecerii în neființă fiind făcută de o prietenă, în mediul online. Femeia, care a lucrat la România Liberă ca jurnalist economic, suferea de neoplasm pulmonar, în stadiul 4, în ultimele luni neluându-și tratamentul din cauza sistemului de sănătate nefuncțional.

Jurnalista Dana Dobre a pierdut lupta cu boala la 56 de ani
Dana Dobre, cunoscuta jurnalistă de la România Liberă, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică (6 spre 7 iunie). Femeia fusese diagnosticată cu cancer pulmonar, în ultimele luni neputând beneficia de tratament pentru boala sa.

„Din păcate, azi-noapte, Dana, colega și prietena noastră de la jurnalul România Liberă, ne-a părăsit. 😭 Știam că o să se întâmple, dar niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag.❤️

Măcar am sufletul împăcat că ea știa cât de mult o iubesc, că este în rugăciunile mele și doar regret că nu a mai avut puterea să mergem împreună într-un loc plin de pace și speranță.

Drum lin spre Lumină, prietenă dragă și Dumnezeu să te odihnească în pace !!!! ❤️🙏🙏🙏🌹🌹🌹”, a scris o prietenă a jurnalistei, pe pagina de Facebook.

Adauga un comentariu