Actualitate

Doliu în lumea sportului: un maratonist de 21 de ani a murit chiar la finalul cursei

Publicat: 12 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în lumea sportului un maratonist de 21 de ani a murit chiar la finalul cursei
Bărbatul avea doar 21 de ani

Un participant la semimaratonul Elche a încetat din viaţă, duminică, 12 martie, la finalul cursei. El avea 21 de ani. Potrivit organizatorilor ediţiei cu numărul 50 a maratonului, concurentul, care s-a prăbuşit imediat după ce a trecut linia de sosire, nu a mai putut fi salvat, deşi el a fost dus la spital în speranţa că va supravieţui.

”În această dimineață, un alergător a murit după ce a terminat Semimaratonul Elche în jurul orei 11:25, după aproape o oră și jumătate de alergare. Tânărul a trecut linia de sosire și acolo i s-a făcut rău. El a fost asistat rapid de către lucrătorii sanitari care se aflau acolo, au efectuat manevre de resuscitare înainte de a-l duce la ambulanța care l-a transportat la Spitalul General. Acolo a fost confirmat decesul.

Temperaturile ridicate și căldura puternică au fost principalele caracteristici ale zilei, cu temperaturi maxime de aproximativ 30 de grade Celsius. De-a lungul cursei s-au înregistrat unele leșinuri din cauza lipotimiei..

Organizatorii semimaratonului ”Elche Half Marathon” vor emite un comunicat în următoarele ore cu informații suplimentare”, a fost comunicatul emis de organizatorii competiției.

Adauga un comentariu