International

Doliu în lumea televiziunii. Acesta s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o boală grea

Publicat: 08 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în lumea televiziunii. Acesta s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o boală grea

Hollywood este în doliu, după ce gazda show-ului „Jeopardy” a decedat. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul pancreatic timp de mai bine de un an.

Alex Trebek
Alex Trebek

Alex Trebek a lăsat în urmă numeroși fani îndurerați, o soție și doi copii. Acesta este una dintre legendele Hollywood-ului și a fost cea mai longevivă gazdă a unui show. Anunțul tragic a fost făcut pe pagina de Twitter a emisiunii, duminică, 8 noiembrie. În urma aflării veștii mulți colegi de breaslă și oameni care au lucrat cu acesta și-au exprimat părerea de rău.

„Este o pierdere enormă pentru personalul, echipa și toate milioanele de fani ai lui Jeopardy!. În ciuda stării sale a continuat să găzduiască în mod eroic JEOPARDY! A fost o onoare incredibilă. Dorința lui constantă de a învăța, bunătatea și profesionalismul său vor fi alături de noi pentru totdeauna.”, a declarat producătorul executiv al show-ului Mike Richards.

Alex Trebek, diagnosticat cu o boală grea

În martie 2019, Alex Trebek a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiul 4, care are o rată de supraviețuire de 1,6%. Deși șansele erau mici, acesta nu s-a dat bătut și a continuat să lupte cu boala.

„O să mă lupt cu asta. Voi continua să lucrez și cu dragostea și sprijinul familiei și prietenilor mei și cu ajutorul rugăciunilor voastre o să reușesc.”, a spus Alex Trebek, la acea vreme.

În luna august a următorului an, Alex Trebek a anunțat că a terminat tratamentul. Însă după doar o lună a declarat că sănătatea lui este din nou în pericol, iar boala a recidivat.

„Mă descurcam atât de bine așa că am fost cu toții foarte optimiști. Am slăbit aproximativ 12 kilograme într-o săptămână. Așa că medicii au decis că trebuie să mă supun din nou chimioterapiei și asta fac.”, a anunțat la acea vreme Alex Trebek.

Adauga un comentariu